0
NIVEA SUN
2

Win een zomers NIVEA pakket

W
Wedstrijden

De zomer komt eraan en het wordt dus tijd om de nodige zonnecremè in te slaan om het verbranden (hopelijk) dit jaar te vermijden.

Niemand wil eruit zien als een kreeft maar we willen allemaal die felbegeerde sunkissed skin. NIVEA komt to the rescue want ze geven speciaal voor de zomer enkele pakketten weg om je huid te beschermen.

Over Nivea SUN

NIVEA heeft een groot aanbod aan crèmes, sprays en zonnemelk en wil je huid optimaal beschermen tegen het meedogenloze UV-licht van de zon. Deze schaadt je huid en stimuleert de cellen om een bepaald pigment aan te maken, maar wanneer je je huid goed beschermt zal een mooi bruin kleurtje verschijnen i.p.v. een rode, pijnlijke gloed. Een prachtige teint bekom je dus alleen maar door een goede bescherming. Smeren is de booschap!

Alle NIVEA SUN-producten bieden een doeltreffende zonnebescherming, gaan vroegtijdige huidveroudering tegen en zorgen voor een mooie teint. Geniet van al het goede dat de zon ons te bieden heeft zonder je zorgen te moeten maken over je gezondheid. Dat is toch pas echt vakantie?

Geen idee in welke crème je moet investeren? No worries, NIVEA heeft een optie voor ieder huidtype! Met als nieuwigheid: NIVEA SUN GEZICHT, een zonnebescherming met lichte textuur voor het gezicht die makkelijk aan te brengen is, onmiddellijk in de huid intrekt en geen vet of plakkerig gevoel achterlaat.

Wat kan je winnen?

NIVEA SUN
2
Foto © Nivea

NIVEA geeft enkele pakketten weg bestaande uit de volgende producten:

  • NIVEA Protect & Hydrate Hydraterende Zonnemelk SPF 30
  • NIVEA SUN Kids HYDRATERENDE ZONNESPRAY SPF 50
  • NIVEA SUN Gezicht Anti-Age SPF 50
  • NIVEA Love Sunshine Shower
  • NIVEA After Sun Lotion Hydrate

Willen jij en je gezin op elk moment kunnen genieten van de zonnestralen zonder zorgen? Vul dan als de bliksem de onderstaande wedstrijdvraag in. In afwachting kan je alvast je vlucht naar warmere oorden boeken, succes!

* Deze velden zijn verplicht

Wedstrijdreglement


Wedstrijden
Agenda

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

21.03.2018 - 30.05.2018

Female street art expositie

Ontdek meer
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten