0
Zo kan je een trui van April3 winnen
2

Win een trui van April3

W
Wedstrijden

Brrr, het is winter. Met deze lage temperaturen kunnen we allemaal wel een sweater gebruiken om ons te verwarmen tijdens deze koude dagen.

April3 is een merk van Belgische makelij onder leiding van Cloë Daem. Na de geboorte van zoonlief Henri begon het voor de Antwerpse ontwerpster te kriebelen en richtte ze een merk op vernoemd naar zijn geboortedatum. Ze ontwerpt gezellige en casual truien, grappige T-shirts en coole petjes voor het hele gezin (lees: moeder, dochter, vader, zoon), because twinning is winning! Met de zomer in het achterhoofd voegde ze sinds kort ook badpakken toe aan haar collectie die zeker de moeite waard zijn om eens te checken.

Oh ja, did we mention dat alles gemaakt is van organisch katoen en voorzien is van het fair wear label? Fashionable én goed voor het milieu, twee vliegen in één klap. Het gaat ondertussen hard voor April3 want o.a. Tinne Oltmans is fan!

Win een gezellige trui van April3!
2
Foto © Instagram

Wat kan je precies winnen?

April3 geeft verschillende sweaterpakketen weg van maar liefst twee truien: voor moeder en dochter en voor vader en zoonMeedoen met deze wedstrijd kan je door onderstaande wedstrijdvraag in te vullen. Vergeet ook zeker niet je maat door te geven!

* Deze velden zijn verplicht

WedstrijdreglementWedstrijdreglement


Wedstrijden
Agenda

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

01.02.2018 - 31.03.2018

Miami Views in 9Hotel Sablon

Ontdek meer
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten