0
Organics
1

Win een tasting pakket met de vier nieuwe ORGANICS by Red Bull

W
Wedstrijden

Red Bull pakt uit met ORGANICS, natuurlijke frisdrank met een unieke smaakcombinatie. Momenteel zijn er vier smaken op de markt. Wij willen weten wat jij ervan vindt en geven daarom 5 tasting pakketten met de vier smaken weg.

Natuurlijke frisdranken

Red bull komt verrassend uit de hoek met vier nieuwe, natuurlijke softdrinks. Het label wil ons laten kennismaken met een gezonder alternatief voor softdrinks. De lichtbruisende drankjes worden gemaakt op basis van natuurlijk mineraalwater dat rechtstreeks uit de Oostenrijkse en Zwitserse Alpen komt. Bovendien zijn de drankjes gemaakt met ingrediënten met een 100% natuurlijke oorsprong. Want green is the new black.

Vier unieke smaken

Het resultaat zijn vier kwalitatieve softdrinks te koop in fancy blikjes: Organic Ginger Ale (kruidig van smaak), Organic Bitter Lemon (frisse toets), Organic Tonic Water (bitter), Simply Cola (sterk van smaak).

100% bio

Goed nieuws voor veganisten en zij die een gluten- of lactoseintolerantie hebben. De frisse dorstlessers zijn volledig veganistisch, gluten-, tarwe- en zuivelvrij. Verder bevatten de aromatische ORGANICS zero kunstmatige smaakstoffen en bewaarmiddelen waardoor ze het EU Biolabel dragen. Ze zijn dus niet alleen heerlijk van smaak maar ook een pak gezonder dan andere frisdranken en beter voor het milieu.

Cocktailtime

Verwen je vrienden tijdens de feestdagen met een originele cocktail op basis van ORGANICS by Red Bull. Wij delen graag onze vier favoriete recepten met de verschillende ORGANICS in de hoofdrol. Wedden dat je scoort?

Recepten Cocktails

Bitter Lemon On Fire

5cl Trojka Pure Grain (Vodka)
20cl Organics by Red Bull Bitter Lemon
Schijfje Limoen
Vul een longdrinkglas met ijsblokken. Schenk de vodka in en vul aan met een ijskoud blikje Organics by Red Bull Bitter Lemon. Werk af met een schijfje citroen.

Spiced & Stormy

4cl José Cuervo Especial Gold (Tequila)
20cl Organics by Red Bull Ginger Ale
Snuifje zout
Schijfje verse gember
Vul je glas met ijsblokken. Start met de gember, voeg de tequila toe en vul verder aan met een ijskoud blikje Organics by Red Bull Ginger Ale. Werk af met een snuif zout. Dat geeft meer diepte aan je cocktail en versterkt de smaak.

Urban Lights

1.5cl Monin Watermelon
2cl Vers limoensap
20cl Organics by Red Bull Tonic Water
5cl Gin Mare
8 muntblaadjes
Doe bijna alle munt, het limoensap, de Monin en de gin samen met crushed ice in een cocktail shaker. Giet uit in een breed glas en voeg een ijskoud blikje Organics by Red Bull Tonic Water toe. Roer en werk af met enkele blaadjes munt.

Release The Kraken

5cl Kraken Black Spiced (Rum)
20cl Organics by Red Bull Simply Cola
Schijfje sinaasappel
Muntblaadje
Steranijs (1 stuk)
Vul je glas met ijsblokken en giet de rum erbij. Mix met een ijskoud blikje Organics by Red Bull Simply Cola. Werk af met sinaasappel, munt en steranijs toe.

Win Win Win

Beantwoord onderstaande vraag en maak kans om één van de vijf tasting pakketten van Organics by Red Bull te winnen!

* Deze velden zijn verplicht

Wedstrijdreglement


Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten