1

Win een reis voor 2 naar IJsland dankzij WOW Air

Wedstrijden

Vlieg naar IJsland met WOW Air en schrap het spectaculaire Noorderlicht alvast van je bucket Llst.

Van oktober tot maart is de beste periode om het Noorderlicht in IJsland te bekijken. In de wintermaanden is het er pikkedonker waardoor het Noorderlicht heel goed zichtbaar is. Ideaal dus om jou laatste verlofdagen in te plannen en een reisje te boeken naar het mooie IJsland

In IJsland hoef je trouwens niet echt veel moeite te doen om het Noorderlicht te kunnen zien. Wie weet zie je het zelfs al vanuit het vliegtuig wanneer je landt in de hoofdstad Reykjavik.

Mag het voor jou wel wat avontuurlijker zijn? Boek dan een Northern Lights tour en ga samen met expert gidsen op zoek naar het spectaculaire natuurverschijnsel of breid de tour nog verder uit met een Glacier Hike en bewonder het groene licht van boven op een gletsjer.

Toch liever wat meer ontspanning tijdens jouw vakantie? Reserveer een overnachting in een romantische bubbletent en slaap onder de blote hemel. 

Naast het Noorderlicht zijn er uiteraard nog andere must-sees in IJsland. Bezoek de vulkanen in het Nationaal Park Snæfellsjökull, dobber in thermale baden in Blue Lagoon in Reykjavik, ontdek de watervallen in Gullfoss, wandel door de bergen en gletsjers van het Nationaal Park Skaftafell en zo veel meer!

Wat kan je winnen?

Nog een gaatje vrij in jouw agenda, ergens tussen december en maart? Dankzij WOW Air kan je nu 2 retour vliegtickets winnen naar IJsland, inclusief bagage. Pak jouw valies dus maar snel in, maar vergeet niet eerst de onderstaande wedstrijdvraag in te vullen als je kans wil maken. 

Niet gewonnen, maar je wil nu toch heel graag naar IJsland? Bekijk dan zeker eens de website van lowcost airline WOW Air voor goede deals. Sinds juni van dit jaar vliegt WOW Air minstens 5 keer per week vanaf Brussel naar IJsland, met de mogelijkheid om met een korte overstap door te vliegen naar Noord-Amerika of eerst een paar dagen IJsland te ontdekken. De vliegmaatschappij vliegt naast IJsland naar nog 37 andere bestemmingen in Europa, maar ook in Noord-Amerika. Zij staan steeds voor jou klaar met een glimlach en onvergetelijke service, zodat jij de vakantie van je leven beleeft.

Veel succes!

01.12.2017
Geschreven door Nienke Iliaens

* Deze velden zijn verplicht

Wedstrijdreglement

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest

Boek Tiany Kiriloff: gesigneerd


Shop now
Wedstrijden
AgendaWin een Atelier Veritas Box

Deelnemen

Guest editor

Baum und Pferdgarten

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo