0
1

Win een OnePlus 6 t.w.v. 519 euro!

W
Wedstrijden

Wanneer je in Google ‘OnePlus 6’ intypt, krijg je niet alleen geweldige reviews te zien, maar ook het antwoord op de simpele rekensom ‘1+6’. Wat betreft de smartphone kunnen we dan ook heel simpel zijn: het is een pareltje! En dan hebben we het lang niet alleen over de buitenkant van de White Silk Limited Edition. Lucky you, want jij kan er zo eentje winnen! 

Nog niet geheel overtuigd? Hieronder vind je ‘1+6’ redenen waarom wij er alvast laaiend enthousiast over zijn. 

1+6 redenen why we lóve the One Plus 6

1. Need for speed

Wij vinden de snelheid van een smartphone zoveel belangrijker dan eentje met 1001 apps die je toch niet gebruikt. De nieuwste telg van OnePlus bezit geen onnodige toeters en bellen, waardoor je kan genieten van een maximale snelheid. Gamen, foto's delen op je social media, alles gaat even snel.

Om de software nog sneller te maken dan die al was, hebben ze ervoor gezorgd dat de OnePlus 6 alleen rendert wat er op het scherm moet komen, verder niks. Apps draaien dus sneller en laadtijden blijven superkort.

2. A day's power in half an hour

OnePlus Dash Charge is een sneller type van opladen. Ongelooflijk snel en daar hoef je niet eens je scherm voor uit te schakelen, want hij laadt aan hetzelfde tempo terwijl je ‘m gewoon verder gebruikt. Je kan dus gewoon verder doen met het bekijken van je favoriete Instagram-stories. 

3. Super snel stabiele foto's nemen

Dankzij Optical Image Stabilization krijg je haarscherpe foto's zélfs wanneer je iemand of iets in beweging vastlegt. De OnePlus 6 heeft bovendien twee camera's, 16 MP + 20 MP, lees: een hoge resolutie én snelheid. Doet je supersnoezige neefje of nichtje een swish-swish move, dan kan jij die bijzonder scherp in beeld brengen. 

4. Waterbestendig

Begint het plots te regenen terwijl je nét een sms’je aan het versturen bent? Je hoeft je smartphone niet meer met een ninja-move onder je jas te verbergen, want de OnePlus is waterbestendig! Let wel: de telefoon is bestand tegen druppels, je moet er dus uiteraard niet mee gaan zwemmen. 

5. Je ziet méér

De OnePlus 6 heeft een scherm waar je helemaal in opgaat. En dat mag je bijna letterlijk nemen. Een artikel lezen? Je social media checken? Met de 19:9 display kan je meer zien dan ooit tevoren. 

6. Sloooooow motion video

Met de nieuwe Super Slow Motion kan je nóg leukere slow-mo filmpjes maken. We denken al meteen aan een kat die komt aangerend wanneer je haar kommetje eten neerzet. Catwatch, anyone? Of een giga kauwgombubbel die knapt in het gezicht van je bff? Je ziet: de mogelijkheden zijn eindeloos. 

7. Professionele videobewerking

Met de nieuwe video-editor kan je video's bijknippen, filteren, zelf slow motion toevoegen en reverse- en loop-effecten toepassen. De video-editor zit boordevol functies voor de professionele en minder professionele – kuch, amateuristische –  videomaker. 

* Deze velden zijn verplicht

Wedstrijdreglement


Agenda

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

Ontdek meer
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten