1

Win een Moon Ring van Nayestones

Wedstrijden

Tijdens de feestdagen geldt: hoe meer bling, hoe beter. Speel daarom mee en wil een 18 karaat gouden ring van Nayestones!

Voor haar Full Moon-collectie haalde juwelenontwerpster Natalie Schayes van Nayestones inspiratie uit zowel de maan als vrouwelijke rondingen. De collectie bestaat uit een ring, een armband en oorbellen met dezelfde vlakke ronding en volle uiteinden. De uiteinden van de Full Moon-ring en -armband zijn bezet met 2 kleine witte diamanten en de mini créooltjes met 3 kleine diamantjes op elke oorbel. De ring, armband en kleine oorbellen zijn verkrijgbaar in 18K goud in geel, rosé of witgoud. Voor de Full Moon-oorbellen en -choker kan je kiezen tussen verguld goud in geel en zilver.

Om jouw juweel nog unieker te maken, heb je ook de mogelijkheid om er een naam of boodschap in te laten graveren. Ideaal als cadeau voor onder de kerstboom!

Je kan haar volledige Full Moon-collectie online terugvinden op de Nayestones-webshop. Shop je liever in een bakstenen winkel, dan kan je terecht in de Nayestones-studio in Overijse. Nayestones zal ook aanwezig zijn in de Alter Era Christmas pop-up store van het jong mode label, samen met Lolo ballerina, in de Kelderstraat 4 in Antwerpen van dinsdag 28 november 2017 tot en met woensdag 20 december 2017 om haar juwelen voor te stellen. Spring dus zeker eens binnen!

Wat kan je winnen?

Door mee te spelen maak je kans op een Full Moon-ring van Nayestones ter waarde van € 660,00. De ringen zijn zo gemaakt dat ze gemakkelijk met elkaar te combineren zijn. Stapel de ringen bijvoorbeeld boven elkaar in elke kleur. Of wees creatief met verschillende maten en draag ze aan meerdere vingers.

Vergeet dus zeker onderstaande wedstrijdvraag niet in te vullen als je kans wil maken op een ring. De winnaar kan kiezen tussen rosé, geel of witgoud.

Check en volg zeker ook de Instagram-pagina van Nayestones om nog meer kans te maken en andere leuke juwelencombinaties te ontdekken. 

Veel succes!

01.12.2017
Geschreven door Nienke Iliaens

* Deze velden zijn verplicht

Wedstrijdreglement

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest

Boek Tiany Kiriloff: gesigneerd


Shop now
Wedstrijden
AgendaWin een Atelier Veritas Box

Deelnemen

Guest editor

Baum und Pferdgarten

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo