0
5

Win een luxueuze set uit het Babor Sea Creation Gamma t.w.v.  € 493

W
Wedstrijden

Het Duitse beautylabel Babor is gekend voor haar uitmuntende kwaliteit en ampullen – Babor-fluids – die hooggeconcentreerde werkstoffen bevatten waardoor je huid instant een boost krijgt. De verzorgingsproducten uit het Babor Sea Creation Gamma doen beroep op de rijkdommen van de zee

De oceaan als bron van eeuwige jeugd

Het is al lang geen geheim meer dat kuren aan zee de gezondheid goed doet. De huid is gebaat bij zeewater dat bestaat uit fytoplankton dat op zijn beurt voornamelijk microscopisch kleine wieren bevat. De zee bevat een ware voorraad aan geneesmiddelen. Naast de medische wereld doet ook de cosmeticasector beroep op de rijkdommen van de zee. 

Zo blijf ik forever 21
5
Foto © Kamilla Siffer

Anti-aging op zijn best

Het Babor Sea Creation Gamma bestaat uit actieve zeebestanddelen. Het vertrekpunt van de lijn is dat de schoonheid in de diepte van de zee ligt. Maritieme werkstoffen verminderen de rimpels, bezorgen je een strakker huidbeeld en vitaliserende huid. Huidstress wordt tegengegaan en de celenergie van de huid wordt bevorderd. Het gevolg is een huid die er gladderstrakker en frisser uitziet. 

Zo blijf ik forever 21
5
Foto © Kamilla Siffer

Babor kijkt verder dan de schoonheid van morgen. Het beautylabel streeft naar een duurzaam resultaat. De voorkeur wordt gegeven aan een evenwichtige huid op lange termijn. In plaats van je één dag te doen stralen, is het de bedoeling dat je huid voor langere tijd zo gezond mogelijk blijft.  

Met een hart voor de natuur

En die langetermijnvisie komt ook tot uiting in het productieproces dat met het grootste respect voor de natuur uitgevoerd wordt. Babor stelt alles in het werk om haar ecologische voetafdruk tot het minimum te beperken. Zo worden alle producten wereldwijd CO2-neutraal verstuurd. Sinds 2010 wordt alle reclame zelfs op FCS-gecertificieerd papier gedrukt. Verder worden alle producten op mensen getest en in eigen laboratorium ontwikkeld. 

Zo blijf ik forever 21
5
Foto © Kamilla Siffer

Win een schat uit de oceaan t.w.v. € 493

Onze huid krijgt het in de winter hard te verduren. Een beetje extra verzorging kan dus zeker geen kwaad. Daarom geeft Babor 2 sets uit het Babor Sea Creation Gamma weg.  

Zo blijf ik forever 21
5
Foto © Kamilla Siffer

Beantwoord onderstaande wedstrijdvraag en wie weet ontvang jij binnenkort de Sea Creation The Cream (€  345,50) – het meesterwerk van de uitgebreide anti-aging lijn – en de Sea Creation The Mask (€ 147,50). Nog net op tijd om jou de perfecte voorjaarsteint te bezorgen. 

* Deze velden zijn verplicht

Wedstrijdreglement


Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten