0
2

Win een gratis opruimsessie voor je kleerkast t.w.v. € 300

W
Wedstrijden

Voor wie graag die sparkle of joy wil ervaren door haar kleerkast op te ruimen maar niet goed weet hoe eraan te beginnen: lees snel verder en win een gratis opruimsessie van opruimcoach Tessy Troubleyn

Tessy Troubleyn

Tessy Troubleyn is een gediplomeerde KonMari-consulente in ons land en daarmee één van de pioniers in België die mensen kan begeleiden zichzelf beter te leren kennen door alles op te ruimen. 

Ze is een professionele opruimcoach die mensen helpt om de eerste stap te zetten naar meer rust en ruimte, zowel in je huis als in je hoofd.

Na een kennismaking geeft ze praktische tips en veel advies waarmee jij verder op zoek kan naar meer gemoedsrust.

TessyTroubleyn_konMari_consultant_foto8
2
Foto © Tessy Troubleyn

De KonMari-methode

De KonMari-methode is uitgevonden door de Japanse Marie Kondo die met ‘The life-changing magic of tyiding up’ een echte hype veroorzaakte. Door je spullen op te ruimen en alleen te bewaren waar je blij van wordt en wat je echt waardevol vindt, krijg je niet alleen een opgeruimd huis, maar ook een gelukkiger gevoel.

Door te behouden waar je echt om geeft en wat je echt belangrijk vindt, besteed je minder tijd aan al die clutter in je huis en meer tijd aan jezelf.

Wat kan je winnen?

Tessy Troubleyn en Belmodo maken één lezer gelukkig met een gratis opruimsessie t.w.v. € 300. Een portie gratis geluk? Daar kan je geen nee tegen zeggen. De opruimsessie bestaat uit twee delen en zal specifiek gericht zijn op een clean closet.

  1. Een kennismakingsgesprek bij jou thuis van 1,5 uur
  2. Een opruimsessie bij jou thuis van 5 uur

Via die individuele sessie bij je thuis coacht Tessy jou doorheen je opruimtraject. Ze gaat samen met jou je kleerkast bekijken en zoeken hoe je het best kan starten.

Daarnaast zal ze verschillende vragen met jou overlopen zoals ‘waarom wil je precies opruimen’, en ‘wat wil je graag veranderen’, om erachter te komen wat voor jou de beste oplossing is.

Ze toont je specifieke opvouw- en opbergtechnieken waardoor je jouw kleerkast op een handige manier kan ordenen. Verwacht je ook zeker aan een selectie van welke items je bijhoudt in je kleerkast en welke niet. Je eigen keep or toss-momentje zoals in Sex and the City dus!

Beantwoord snel de onderstaande wedstrijdvraag om jouw joy terug te vinden door op te ruimen.

* Deze velden zijn verplicht

Wedstrijdreglement


Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten