0
2

Win een gratis microblading-sessie op de Belmodo Beauty Night

W
Wedstrijden

Wil je graag perfecte wenkbrauwen? Doe mee en win een gratis microblading-sessie op de Belmodo Beauty Night! 

Belmodo Beauty Night

Als je de Belmodo Beauty Night op zaterdag 1 december 2018 nog niet in je agenda hebt geschreven, geven we je hier nog een extra reden om dat toch te doen: we geven twee gratis microblading-sessies weg.

Wat is microblading?

Microblading is een behandeling voor je wenkbrauwen. Hier maken ze gebruik van een vorm van semi-permanente make-up. Er wordt pigment als haartjes getekend op de huid, waardoor je heel natuurlijk ogende wenkbrauwen krijgt.

LUX Gent

LUX Gent is het schoonheidssalon van Lynn De Coen. Haar salon staat bekend voor kwaliteitsvolle skincare- en wellnessbehandelingen. Je kan er terecht voor microblading, peelings, cryolipolyse, plasmabehandelingen en laserontharingen.

Lynn voert trouwens eigenhandig de microblading-behandeling op de Belmodo Beauty Night uit! 

lynn_de_coen
2
Foto © Victoria Poelman

Wat kan je winnen?

  • We geven dus twee gratis microblading-sessies tijdens de Belmodo Beauty Night weg. Elke sessie duurt twee uur. De eerste vindt plaats om 16:30 en de volgende gaat van start om 18:30. Wanneer je één van de twee gekozen winnaars bent, krijg je bovendien ook gratis toegang tot het evenement zelf.
  • De sessies zijn live te volgen door de anderen aanwezigen en ondertussen kan iedereen ook vragen stellen aan Lynn De Coen. Op die manier kan iedereen nuttige eyebrow hacks meepikken!
  • Niet gewonnen? Niet getreurd! We denken ook aan diegenen die graag perfecte wenkbrauwen willen, maar geen behandeling winnen. Wanneer je op de website van Lux Gent een microblading-behandeling reserveert én deelneemt aan onze wedstrijd, geeft LUX Gent je € 50 korting op de behandeling die normaal € 300 kost. 

Hoe kan je dit nu winnen? Het enige wat je moet doen is de onderstaande wedstrijdvraag invullen en je e-mailadres opgeven voor meer nieuws van LUX Gent: easy peasy!

* Deze velden zijn verplicht

Wedstrijdreglement


Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten