0
Win een Clima Bottle van 24 Bottles x Vivienne Westwood
2

Win een Clima Bottle van 24 Bottles x Vivienne Westwood

W
Wedstrijden

Wij zijn fan van alles wat mooi en duurzaam is. Lees snel verder om kans te maken op een Climate Bottle van 24Bottles met een knap en duurzaam design.

Over 24Bottles

24Bottles is een Italiaans merk dat zich inzet voor een beter leefmilieu door het verminderen van plastiekgebruik. Daarom brachten ze sustainable bottles op de markt voor dagelijks watergebruik on the go.

Hun ontwerpen zijn de perfecte mix tussen duurzaamheid, ecologie, kwaliteit en een moderne lifestyle. En dat alles op een fashionable manier in de vorm van knappe designs.

Clima bottle met Vivienne Westwood: +5°

24 bottles teamed up met het modelabel Vivienne Westwood om meer awareness te creëren voor de effecten van de klimaatverandering. Het werd een punk-versie met een skull and bone.

Waarom ze ervoor kozen om op de fles +5° te zetten? Dat is een voorspelling van NASA over de temperatuursstijging van de toekomst.

Op de achterkant van de fles staat ‘too fast to live, too young to die’, waarmee ze de aandacht vestigen op het feit dat onze snelle manier van leven en onze overconsumptie op lange termijn niet haalbaar zijn voor onze planeet.

Wat kan je winnen?

We geven maar liefst 8 x een Clima Bottle van 24 bottles x Vivienne Westwood weg. Water drinken gebeurde nog nooit zo stijlvol.

bottle
2
Foto © 24Bottles x Vivienne Westwood

Vul snel de onderstaande wedstrijdvraag in om kans te maken op een sustainable sprinkle of water.

* Deze velden zijn verplicht

Wedstrijdreglement


Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten