0
Superfoods Biotona
4

Win een Biotona-pakket t.w.v. € 100

W
Wedstrijden

Volop aan het streven naar een gezonde levensstijl? Evenwichtige en volwaardige voeding is dan een absolute must! Biotona helpt jou daarbij.

Over Biotona

Enkele jaren geleden kwam er vanuit de VS een volledig nieuwe gezondheidstrend overgewaaid: raw & organic superfoods. Na jarenlang uitvoerig research werd in 2013 het Belgische Biotona geboren, een label dat een mooie selectie superfoods, sappen & concentraten en thee tot bij ons brengt. Superfoods zijn geconcentreerde en ge(vries)droogde vruchten, zaden en planten, boordevol nutriënten. Allemaal uiterst voedzaam en bevorderlijk voor de gezondheid.

Een gezonde en evenwichtige voeding is key voor een gezond leven. Groenten en vers fruit zijn essentieel voor een evenwichtig voedingspatroon. Het ideale scenario zou zijn dat je minimum 5 porties groenten en vers fruit per dag consumeert. Toch zijn er heel wat mensen die dit minimum niet bereiken. Biotona is hierbij het ideale hulpmiddel!

Biotona ondersteunt een gezonde levensstijl met 100% natuurlijke en biologische superfoods van premium kwaliteit en geven bovendien een lekkere en toets aan je gerechten.

100% natuurlijke en biologische superfoods

Superfoods van Biotona
4
Foto © Biotona Benelux

De term “raw food” betekent dat  de voeding een minimum aan bewerkingen heeft ondergaan. Tijdens de bereiding blijft de temperatuur onder 42°C, zodat alle vitaminen, mineralen, enzymen, en andere voedingsstoffen blijven behouden.

De Biotona superfoods zijn bovendien 100% puur wat betekent dat ze afkomstig zijn van een gecontroleerde biologische teelt waardoor een maximale kwaliteit wordt gegarandeerd.  Ook zijn alle Biotona producten Gecertificeerd Vegan®, en Gluten- en Cholesterolvrij.

Gebruik in het dagelijks leven

Ontbijt is dé belangrijkste maaltijd van de dag. Is jouw drukke agenda het excuus om niet te ontbijten? No worries, we’ve got you covered. Met dit receptje heb je een Breakfast & Easy-smoothie voor on the go, gemaakt met de premium superfoods van Biotona.

Superfoods van Biotona
4
Foto © Biotona

Zin in een gezond fruitig drankje tussendoor, de BerryRed smoothie met de superfoods van Biotona helpt je door jouw drukke dag.

Superfoods van Biotona
4
Foto © Biotona

Wat kan je winnen?

Belmodo schenkt een pakket vol Biotona-producten weg ter waarde van € 100. Daarin spot je o.a. een smoothies boek (80 recepten!), een Biotona shaker, Matcha thee en 2 heerlijke superfoods.

Vul snel onderstaand formulier in en maak kans op dit Biotona pakket!

* Deze velden zijn verplicht

Wedstrijdreglement


Wedstrijden
Agenda

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

21.03.2018 - 30.05.2018

Female street art expositie

Ontdek meer
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten