0
Win een pakket Lovables-wasproducten
4

Win de volledige Lovables-wasverzorgingslijn

W
Wedstrijden

Lovables is de eerste wasverzorgingslijn met shampoos en conditioners die je kledij op een unieke manier verzorgt. Speel snel mee en wie weet was je jouw lovables binnenkort wel met een heerlijk geurende shampoo en conditioner.

Over Lovables

Lovables is niet zomaar een wasmerk, maar eentje dat met z’n shampoos en conditioners met speciale vezelverzorging jouw kledij niet alleen schoon maakt, maar ook verzorgt. Op die manier blijven je favoriete stukken langer mooi en blijft de kwaliteit bewaard.

Net zoals in haarverzorging, bestaat de Lovables lijn uit shampoos, conditioners en essentiële verzorging. De was-shampoos zijn wasmiddelen speciaal voor gekleurde, zwarte of witte was. De Perfume & Care conditioners zijn wasverzachters die een onweerstaanbare zachtheid en elegante geur aan je kleding geven. De Essentiële Verzorgingsproducten zorgen ervoor dat je kleding nog langer mooi blijft.

Wist je dat ook Tiany fan is van Lovables? Het wasmerk vroeg haar om haar ultieme lovable(s) met jullie te delen. Welke dat geworden zijn, ontdek je in deze video.

Win een pakket Lovables-wasproducten
4
Foto © Felicia Van Ham

Wat kan je winnen?

Win een volledig Lovables-pakket ter waarde van € 55,00 met 3 Was-Shampoos, 4 Perfume & Care Conditioners & 2 Essentiële Verzorgingsproducten die jouw favoriete kledij de best mogelijke verzorging geven. Vul snel het wedstrijdformulier in and keep your fingers crossed. Veel succes!

Win een pakket Lovables-wasproducten
4
Foto © Felicia Van Ham
Win een pakket Lovables-wasproducten
4
Foto © Felicia Van Ham

* Deze velden zijn verplicht

Wedstrijdreglement


Wedstrijden
Agenda

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

21.03.2018 - 30.05.2018

Female street art expositie

Ontdek meer
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten