3

Win de Twenty Four Seven Holiday Duo Set van Verso

Wedstrijden

Van familiefeest naar familiefeest, feest vieren tot in de late uurtjes… De feestdagen kunnen best vermoeiend zijn. Gelukkig zorgt beautymerk Verso ervoor dat we er elke dag stralend blijven uitzien, 24 op 24 en 7 op 7.

Ter gelegenheid van de kerst- en eindejaarsperiode komt beautymerk Verso met een holiday pakket op de proppen. Het pakketje bestaat uit een duo van een dag- en nachtcrème. Beide producten bevatten het element Retinol 8, een vorm van vitamine A, dat de huid verzacht, hydrateert, beschermt en herstelt. Zo zal niemand van je gezicht kunnen aflezen dat je maar enkele uurtjes je bed hebt gezien. 

Win de Twenty Four Seven Holiday Duo Set van Verso
3
Foto © Verso

Verso N°2 Dagcrème

De dagcrème staat in voor het beschermen en hydrateren van de huid. Door stimulatie van de natuurlijke productie van collageen verdwijnen de eerste tekenen van veroudering als sneeuw voor de zon. Anderzijds zorgen de antioxidanten in de dagcrème voor een stralende en frisser ogende huid. 

Verso N°3 Nachtcrème

Gun je huid een nachtje rust met de zachte en voedende nachtcrème. De nachtcrème staat in voor het verzachten en herstellen van de huid. Net als bij de dagcrème gaat een verhoogde productie van het eigen huidcollageen veroudering van de huid tegen. Antioxidanten bereiden je huid voor tegen schadelijke factoren van buitenaf. 

Win de Twenty Four Seven Holiday Duo Set van Verso
3
Foto © Verso

De producten van Verso zijn verkrijgbaar bij Blos Shop, Fin Du Jour, Verso Antwerp, Kroonen & BrownSenteurs d’Ailleurs en Sandra Bruyns. Maar jij kan nu ook een Twenty Four Seven Holiday Duo Set t.w.v. € 175 winnen. Vul dus zeker onderstaande wedstrijdvraag in and keep your fingers crossed!

Succes!

01.12.2017
Geschreven door Nienke Iliaens

* Deze velden zijn verplicht

Wedstrijdreglement

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest

Boek Tiany Kiriloff: gesigneerd


Shop now
Wedstrijden
AgendaWin een Atelier Veritas Box

Deelnemen

Guest editor

Baum und Pferdgarten

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo