4

Win de nieuwe HTC U11: de eerste smartphone met knijpbediening

Wedstrijden

HTC is helemaal terug van nooit weggeweest! En dat met een toestel om U tegen te zeggen: de HTC U11.

HTC komt met een revolutionaire smartphone op de markt. De HTC U11 beschikt over alle mogelijke snufjes die een mens nodig kan hebben. Het is niet enkel een smartphone die er goed uitziet, maar ook slim is en hoge punten scoort op beeld-, camera- en audiokwaliteit. In de vuilbak dus met die met dat vorig toestel en schakel over naar HTC.

HTC EDGE sense

De HTC U11 is de eerste smartphone met knijpbare zijkanten, die je volledig naar eigen wensen kan personaliseren. Ben je niet van je social media af te slaan? Stel dan bijvoorbeeld de Facebook- of Instagram-app in als knijpfunctie. Je kan zelfs verschillende acties instellen door kort of lang te knijpen. Zo heb je jouw belangrijkste functies steeds dicht bij de hand. De HTC Edge Sense herkent de druk van je knijpbeweging. Zo werkt de knijpfunctie ook als het scherm nat is geworden of als je handschoenen aan hebt. Ideaal dus voor de komende wintermaanden.

HTC sense companion

Een telefoon was nog nooit zo slim. Hoe meer je met je telefoon bezig bent, hoe meer het te weten komt over jou. Naast het tellen van het aantal stappen dat je doet op een dag, waarschuwt de Sense Companion ook wanneer je batterijgebruik te hoog is, wanneer er uitzonderlijk weer op komst is of welke bestanden voor een minder optimale snelheid zorgen.

Je digitale persoonlijke assistent zal ervoor zorgen dat je nooit iets te kort komt. Heb je bijvoorbeeld nog een late afspraak in je agenda? Dan geeft hij een melding om je oplader niet te vergeten. Nog snel iets eten voor je afspraak? Dan zal de Google Assistant je met plezier enkele restaurantjes in de buurt aanraden en je vertellen hoe je daar juist geraakt.

Win de eerste knijpbare smartphone
4
Foto © HTC

htc usonic en boomsound

Scherm je af van al het lawaai om je heen met de Hi-Res audio headset met Active Noise Cancellation en focus je volledig op je favoriete muziek. HTC Usonic scant via de oordoppen op sonar-technologie je binnenoor zodanig dat de muziek wordt afgesteld op jouw persoonlijke gehoor om je luisterervaring nog beter te maken.

De HTC BoomSound Hi-Fi edition speakers zorgen zonder oordoppen ook voor een kwaliteitsvol geluid. Door middel van een verbeterd design kan er een hoger volume gegenereerd worden en klinken tonen veel helderder.

Ook de microfoons zijn geüpgraded met een Acoustic Focus-technologie. Bij het opnemen van geluid zorgt de samenwerking van verschillende microfoontjes ervoor dat geluid van alle kanten wordt waargenomen. Wil je toch enkel geluid van 1 bepaalde bron? Dan kan je door middel van je camera in te zoomen focussen op dat punt.

Camera met hoogste DxOMark ooit

De HTC U11 camera scoort hoge punten op kwaliteit. De camera kreeg de hoogste, onafhankelijke onderscheiding die een telefoon ooit gekregen heeft. De camera neemt door UltraSpeed AutoFocus en Auto HDR Boost onder alle lichtomstandigheden super snel scherpe en kwaliteitsvolle foto’s.

Voor al deze geweldige foto’s en video’s heb je natuurlijk ook voldoende geheugen nodig. Ideaal, want de HTC U11 beschikt over 4 GB RAM en 64GB geheugen. Je mag dus naar hartenlust selfies trekken!

beeld

Het beeldscherm van de HTC U11 is maar liefst 5.5” groot en vloeit over de randen heen. Zo kan je genieten van een fullscreen kijkervaring. Het beeld is zo ontworpen dat alle kleuren tot zijn recht komen en alle beelden scherp weergegeven worden, hoe de lichtinval ook is.

Win de eerste knijpbare smartphone
4
Foto © HTC
Win de eerste knijpbare smartphone
4
Foto © HTC

performance

Ben jij ook altijd met 101 dingen tegelijk bezig? Door een super snelle processor gecombineerd met de snelste geheugenfunctie dat er bestaat, haalt de HTC U11 alle frustraties weg van een GSM die vastloopt.

waterbestendig

Je hoeft nooit meer schrik te hebben als je smartphone helemaal natgeregend wordt of in het water valt. De HTC U11 blijft werken, zelfs na 30 minuten in zoet water.

getest en goedgekeurd door BelmodoFleur

“Ik ben heel tevreden over de HTC U11. Hij connecteert snel met Bluetooth-toestellen zoals met mijn Bose mini soundbox en met YouTube op mijn Smart Tv. Alle apps zoals Instagram, Facebook en Whatsapp werken even goed als op mijn vorig toestel. Als knijpbare functie heb ik de zaklamp ingesteld. Zo kan ik meteen licht aansteken als ik dat nodig heb. Tot slot heeft de smartphone een megagroot scherm en een geweldige camera! Ideaal voor shameless selfies in de lift.” – Fleur Vanslembrouck

De HTC U11 is verkrijgbaar in de elektronica shops voor € 749 . Gelukkig zijn wij er nog en kan je deze revolutionaire smartphone ook winnen als je onze wedstrijdvraag correct invult.

Good luck!

02.11.2017
Geschreven door Nienke Iliaens

* Deze velden zijn verplicht

Wedstrijdreglement

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest

Nieuw boek Tiany Kiriloff: gesigneerd


Shop now
Wedstrijden
AgendaWin de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen

Guest editor

Eline Starink

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo