0
BRITA FILL&GO Active
14

Win de nieuwe BRITA Fill&Go active waterfilterfles & enjoy Style waterfilterkan

W
Wedstrijden

Ben jij helemaal into sporten en streef je naar een healthy lifestyle? Dan kan de nieuwe fill&go active waterfilterfles van BRITA zeker niet ontbreken in je sporttas.

Over BRITA

BRITA is één van dé meest toonaangevende experts op vlak van drinkwateroptimalisatie en –individualisering. Vijftig jaar geleden ontwikkelde BRITA de eerste waterfilter voor in huis. Sindsdien gaat de ontwikkeling en verbetering van deze technologie alleen maar verder, met als doel de beste producten en diensten te kunnen leveren.

De nieuwe BRITA Fill&Go Active waterfilterfles

BRITA FILL&GO Active
14
Foto © BRITA

Passen sporty & healthy perfect binnen jouw levensstijl, maar heb je toch de juiste methode nog niet gevonden om jezelf te hydrateren? No worries! BRITA got you covered, met de nieuwe BRITA FIll&GO waterfilterfles. Het is dé ideale oplossing voor jouw aanbevolen hoeveelheid water te drinken. Op elk moment zorgt deze waterfles voor verfrissing.

Hoe werkt het? Simpel! Gewoon de fles vullen met kraanwater. De filter in het deksel, een BRITA MicroDisc, zorgt er met zijn actieve kool voor dat het water wordt gefilterd en alle smaakverstorende stoffen zoals chloor en organische verontreinigen worden verwijderd. Zo geniet je op elk moment, zowel binnen- als buitenshuis, optimaal van je water.

De fles is verkrijgbaar in vier verschillende trendy kleuren: limoen, blauw, roze en paars.

BRITA FILL&GO Active Blauw
14
Foto © BRITA
BRITA FILL&GO Active Limoen
14
Foto © BRITA
BRITA FILL&GO Active Roze
14
Foto © BRITA
BRITA FILL&GO Active Paars
14
Foto © BRITA

Vier inspirerende vrouwen

BRITA Fill&Go active
14
Foto © Henk Van Cauwenbergh

GUDRUN (26 jaar)

BRITA FILL&GO Active
14
Foto © Henk Van Cauwenbergh
BRITA FILL&GO active
14
Foto © Henk Van Cauwenbergh

Bewegen heeft een erg positief effect ook en zeker wanneer je een dipje hebt. Het geeft je een boost in je stemming en je energie.

Voor Gudrun moet bewegen vooral een leuke activiteit blijven, het is hét perfecte middel tegen negativity. Sporten is geen must. Kies iets wat je echt leuk vindt en als je het niet graag alleen doet, overtuig dan een partner of vriend/vriendin. En grils bewegen kan ook wandelen of fietsen zijn, maar minimum een halfuurtje per dag is wel optimaal.

ASTRID (34jaar)

BRITA FILL&GO active
14
Foto © Henk Van Cauwenbergh

Astrid is een echte bezige bij! Ze werkt zeven dagen op zeven, heeft dus geen rustdag en beweegt heel de dag door. Na een zware fysieke strijd tegen hevige gewrichtspijnen en spierpijnen is de sleutel tot haar genezing haar voeding en véél water. Ook sport is deel van haar leven geworden.

Astrid zal eerder een uurtje later toekomen op een feestje zodat ze toch eerst nog kan gaan sporten.

Je moet een afspraak maken met de sprotschool en no matter what je daaraan houden!

ILSE (46jaar)

BRITA FILL&GO active
14
Foto © Henk Van Cauwenbergh
BRITA FILL&GO active
14
Foto © Henk Van Cauwenbergh

Beweging is Ilse’s levensmoto, als full time verpleegkunde. Na vier zware knieoperaties dachten de dokters dat ze nooit meer zou kunnen stappen. Voor Ilse was opgeven geen optie. Na een half jaar trainen aan het intensieve programma waarbij ze drie keer per week naar de fysiotherapeut moest, heeft ze de Kennedy Mars van 80km uitgelopen.

Geen nood als lopen niet je ding is, wandelen kan net als voor Ilse ook voor jou een mentale massage worden. Alle zorgen vallen in no time van je schouders. En van bewegen krijg je natuurlijk dorst! Op aanraden van de fysiotherapeut neemt Ilse vanaf nu altijd en overal water met zich mee in haar nieuwe BRITA FILL&GO ACTIVE waterfilterfles.

Irène (58 jaar)

BRITA FILL&GO active
14
Foto © Henk Van Cauwenbergh
BRITA FILL&GO active
14
Foto © Henk Van Cauwenbergh

Voor Irène is bewegen even belangrijk als eten en drinken. Sporten is een dagelijkse gewoonte geworden. Het geeft een adrenaline boost, waardoor Irène de dag energiek doorbrengt. Alle stress verdwijnt en je krijgt een open blik op de wereld.  

Wanneer je veel beweegt vraagt je lichaam naar water. Hydratatie is super belangrijk! Juist om die reden drinkt Irène zeker 2 liter water per dag. Irène vindt water drinken belangrijk omdat het ook vele andere zaken optimaal houdt, zoals bijvoorbeeld het geheugen en het behoudt van een mooie huid.   

Is jouw drukke agenda het excuus om niet te bewegen? Volg Irènes gouden tip en maak een dagplanning waarin je een moment van beweging voorziet, zo vergeet je het niet.

“Eet wanneer je honger hebt!” Je hoeft je heus niet te houden aan het regeltje van drie keer per dag te moeten eten”

Wat kan je winnen?

Wil jij je lichaam kunnen hydrateren waar nodig? Goed nieuws want Belmodo geeft een BRITA Fill&Go Active waterfilterfles én een BRITA fill & enjoy Style waterfilterkan weg! Wil je volgende keer je gaat sporten pronken met je nieuwe aanwinst? Geef jouw ultieme tip om fit en actief te blijven.

* Deze velden zijn verplicht

Wedstrijdreglement


Wedstrijden
Agenda

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

23.06.2018 - 24.06.2018

Countdown 'Fire is Gold' festival 2018

Ontdek meer
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten