0
6

Win 3D printed juwelen van Radian

W
Wedstrijden

Op zoek naar unieke statement juwelen die je outfit voor de feestdagen afmaken? Lees snel verder en maak kans op 3D printed juwelen van Radian.

Over Radian

Radian is een Berlijns juwelenlabel met oog voor design. Elk stuk word ontworpen rond een bepaald concept. Zo zijn er momenteel de collecties Cubetwist, Pit, Calyx. Solitaire was de eerste collectie en die blijft doorlopend te koop. De nieuwste collectie is Nefertiti die door Egypte geïnspireerde juwelen bevat.

Hun ontwerpen worden beïnvloed door architectuur en grafische lijnen. In de collecties vind je ringen, armbanden, oorringen en kettingen. Elk juweel is gekenmerkt door geometrische en abstracte vormen en lijnen, wat de collectie tot echte moderne kunstwerken maakt. Het bewijs daarvan is het feit dat hun juwelen zelfs in enkele internationale museums terug te vinden zijn.

nefertitigoldpyramid
6
Foto © Belmodo
Schermafbeelding_2018-12-04_om_09
6
Foto © Belmodo

3D printing

Het unieke aan het productieproces van dit label is dat ze alle juwelen maken via een 3D printtechniek. Hierdoor creëren ze heel wat nieuwe en spannende vormen. De techniek laat het merk ook toe om innovatieve materialen te gebruiken voor de ontwerpen, met artistieke statement juwelen als resultaat.

cubetwist
6
Foto © Belmodo
nefertitiblackpyramid
6
Foto © Belmodo

Wat kan je winnen?

Radian en Belmodo maken drie gelukkige lezers blij met een van hun ontwerpen. Ze geven een voucher weg van € 150 waarmee je zelf een juweel uit hun collectie kiest. Daarnaast geven ze een Gold Plated Steel Pyramid Ring en een Black Nylon Pyramid Ring uit hun nieuwe Nefertiti-collectie weg.

Schermafbeelding_2018-12-04_om_09
6
Foto © Radian

Beantwoord snel de onderstaande wedstrijdvraag en wie weet schitteren één van deze unieke ontwerpen binnenkort aan jouw hand. 

* Deze velden zijn verplicht

Wedstrijdreglement


Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten