0

Zorg voor verandering met beach clean-ups

V
Beauty

12.09.2016
Geschreven door Tiany Kiriloff

Ik probeer een verschil te maken door bewust om te gaan met mijn omgeving, zo weinig mogelijk te verspillen en zorg te dragen voor de standen van onze Belgische Kust

Clinique vroeg mij of ik ambassadrice wilde worden voor hun Differencemaker campagne. Ik twijfelde geen moment, want een campagne die sterke vrouwen in de kijker zet en ook nog eens een positieve boodschap naar buiten wil brengen, is right down my alley!

IMG_2159
2
Foto © Belmodo

Iedereen probeert zijn steentje bij te dragen en zo duurzaam mogelijk te leven. Ik probeer, of course, zo weinig mogelijk vuilnis te produceren. Daarnaast ga ik ook aan de slag op onze Belgische stranden om ze proper te houden. Deze zogenaamde beach clean-ups probeer ik samen met mijn kinderen te doen zodat ze zelf ook bewust leren omgaan met onze wereld en beseffen wat deze mooie aarde allemaal te verduren krijgt.

Mensen geloven vaak niet wat we allemaal terugvinden op zo'n dag strand ruimen. Niet enkel een berg sigarettenpeuken en lollystokjes, maar ook onderdelen van auto's, kilometers plastic en veel glas. Veel van die zaken zijn ronduit gevaarlijk voor mijn kiddo's als ze in het zand spelen, maar dat is niet het enige wat mij bang maakt. We vergeten veel te vaak het belang van de noordzee en alles wat erin leeft. Plastic doodt ieder jaar miljoenen zeedieren en kleine plasticdeeltjes komen door onze verspilzucht ook in ons drinkwater terecht, waardoor we zelf onze levensduur verkorten. What goes around, comes around?! Oplossingen zijn nochtans behoorlijk simpel. Vermijd plastic zoveel mogelijk en verdiep je eens even in de zero-wastecultuur, laat nooit vuilnis achter en neem vuilnis mee als je er ziet ronslingeren. Very Bond Zonder Naam, maar: een betere wereld begint bij jezelf!

Natuurlijk ben ik ook benieuwd naar hoe jullie proberen het verschil te maken. En, consider yourself lucky, je kunt er ook nog eens een heel leuke prijs mee winnen. Regram de foto van Belmodo met de hashtag #differencemaker en neem deel aan de wedstrijd. Zo inspireer je misschien nog anderen - of mij - om van die mooie wereld van ons nog een betere plek te maken. Je kan er de producten van het 3-stappen huidverzorgingssysteem van Clinique mee winnen. Succes!
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten