0

Zo blijf ik forever 21

V
Beauty

19.11.2018
Geschreven door Tiany Kiriloff

Mijn mama is dé verantwoordelijke voor mijn kleine beauty verslaving, zij heeft die op eigen houtje in de hand gewerkt door mij als kind al ervan bewust te maken dat ik moest smeren en mijn huid op jonge leeftijd moest leren ‘soigneren’.

 

Niet alleen door genoeg water te drinken om mijn velletje te hydrateren van binnenuit, maar ook door te investeren in de nodige kwalitatieve crèmes. Je raadt het al, ik heb ondertussen al een vermogen uitgegeven aan lotions & potions en nog geen seconde spijt van gehad, want mijn huid is nog steeds in topvorm en dat wil ik nog even zo houden.

WHEN WE FIRST MET

Net voor ik ging trouwen, ongeveer 10,5 jaar geleden maakte ik kennis met Babor tijdens een gelaatsverzorging die ik mijzelf cadeau had gedaan om er extra goed uit te zien voor mijn huwelijk. Ik leerde toen ook de befaamde ampullen kennen, die ik tot op de dag verantwoordelijk acht voor mijn ‘Bonne Mine’ op mijn magische dag.

Ever since ben ik grote fan van het beauty merk Babor en van die ene gezichtsbehandeling heb ik ondertussen een 2 maandelijkse gewoonte van gemaakt.

Zo blijf ik forever 21
5
Foto © Kamilla Siffer
Zo blijf ik forever 21
5
Foto © Kamilla Siffer

Sinds ik in augustus 40 ben geworden ben ik helemaal in de ban van all things beauty, samen met BFF zijn we er namelijk van overtuigd dat het nu moet gebeuren! Kwestie dat we langer mooi & naturelle kunnen blijven en niet overnight veranderen in een uitgedroogd krentje.

Een tijdje geleden las ik in Vogue een lovend artikel over het premium gamma SeaCreation van Babor en na wat onderzoek concludeerde ik dat ik dit goedje wilde testen!

Ik boekte dus een afspraak bij Studio A Beauty & Care in Antwerpen om mijn huid te verwennen met de magische weldoeners uit de zee… zogenaamde microalgen bomvol antioxidanten en nog magische ingrediënten waarvan ik de namen niet kan uitspreken, maar die wel zorgen voor de aanmaak van collageen en je huid dus helpen verjongen. Ik ben meteen verkocht!

THE TREATMENT

Zo blijf ik forever 21
5
Foto © Kamilla Siffer

De SeaCreation Treatment begint met een weldoende nekmassage om even alles te helpen vergeten. Je huid wordt vervolgens grondig gereinigd. Eens je gezicht en hals fris en proper zijn wordt een zogenaamde doorbloedingsmasker aangebracht, die brandt een tikkeltje maar zet de huidstofwisseling aan het werk. Nadien is er nog een Liquid Peeling en een Detox Clay Mask, die by the way heerlijk warm is, om echt grondig komaf te maken met alle mogelijke toxines en om je huid hé-le-maal klaar te maken voor de magische boost van de SeaCreation ingrediënten.

De behandeling tot nu is steeds een combo van warm en koud, zo wordt afgewisseld je huid opgekikkerd met ijskoude kompressen en dat zorgt voor een doorbloeding van de huid waardoor alles zo optimaal mogelijk wordt opgenomen… heerlijk is dat! En ook de eerste keer dat ik zo’n afwisselende behandeling onderga.

Zo blijf ik forever 21
5
Foto © Kamilla Siffer

De SeaCreation Serum wordt vervolgens goed in de huid gemasseerd en aangevuld met een weldoende massage van oog contouren en lippen. Deze gebeurt met ijskoude massagespatels wat wederom heerlijk aanvoelt. Stiekem wens ik op dat moment dat de verwennerij mag blijven duren en ja hoor, de weldaad wordt mij nog even gegund!

Ik word namelijk verder gemasseerd met de Cream Rich, het gekoelde SeaCreation masker wordt aangebracht en met een warm folie masker ‘afgedekt’ om de werkstoffen nog een laatste kwartiertje te laten indringen.

Ondertussen doen de gouden handjes van Ellen ook hun werk om mijn armen en handen die och arme voortdurend aan hun lot worden overgelaten en dus wel degelijk toe waren aan een goede dosis hydratatie.

Ruim een uurtje later kom ik fris en monter uit de cabine en voelt mijn huidje babyzacht aan. Inmiddels gebruik ik al een 10-tal dagen de serum en de crème en moet ik toegeven dat Vogue gelijk had en dat het SeaCreation gamma wel degelijk een fantastisch effect heeft op fijne lijntjes en je éclat. I’m hooked en heb ook alvast mijn volgende behandeling voor binnen een 6-tal weken terug ingepland.

Ontdek hieronder hoe ik de Babor SeaCreation Treatment onderging!

Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten