0

Wavy krullen met de Dyson Supersonic

V
Beauty

Samen met de hulp van de Dyson Supersonic haardroger creëert Tiany een nieuwe herfstlook: wavy krullen. Snel, über vrouwelijk én romantisch. Perfect!

Belmodo Blogger Tiany Kiriloff toont jou hoe je deze herfst zelf de perfecte krullen maakt met hulp van de Dyson Supersonic haardroger

Een perfect blijvend kapsel begint natuurlijk met healthy lokken. Extreme temperaturen en behandelingen zijn verleden tijd dankzij de Dyson Supersonic haardroger. Anders dan bij gewone haardrogers gebruikt deze haardroger een hittesensor. Hierdoor verzekert Dyson dat het haar niet wordt blootgesteld aan te hoge en schadelijke temperaturen en zo zijn gezonde, natuurlijke glans behoudt. 

Ook bij het stylen van je haar is de Supersonic handiger dan de andere haardrogers. De Dyson Supersonic haardroger is veel lichter en meer gebalanceerd om je haren in de perfecte krullen te stylen. Voor de glamoureuze waves gebruikt Tiany hier eerst het magnetisch opzekstuk Styling Concentrator om de krullen te fixeren en daarna de Smoothing Nozzle zodat elke krul precies gelijk gedroogd wordt. Hopelijk ben jij klaar om voorgoed bye bye te zeggen tegen je pluishaar!

Wat heb je nodig?

  • Nat of vochtig haar
  • Ronde borstel
  • Dyson Supersonic haardroger
  • De opzetstukken Styling Concentrator & Smoothing Nozzle

Wil je trouwens kans maken op een Dyson Supersonic haardroger? Doe dan snel mee met onze geweldige wedstrijd en wie weet straal jij binnenkort nog iets meer!

Met dank aan Hotel Harmony in Gent.
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten