0

Vlog: dit moet je weten als je deze week naar de Belmodo Fashion Days gaat

V
Fashion

06.11.2018
Geschreven door Amélie De Rycke

Kijk jij ook al uit naar de Belmodo Fashion Days? Dit is wat je moet weten!

Ga op hotel en haal het meeste uit je shoppingdag

Wie graag meerdere stockverkopen op één dag bezoekt, kan overwegen om een hotel in hartje Antwerpen te boeken. Mijn collega’s BelmodoAstrid, BelmodoRobyn en ikzelf bleven vorige editie overnachten in de hemelse bedden van Hotel Julien, door z’n ligging de ideale uitvalsbasis voor een dagje Belmodo Fashion Days!

Weet wat je wil

Het aanbod tijdens de Belmodo Fashion Days is gigantisch, het is dan ook een goed idee om op voorhand even op te lijsten welke stukken je aan je garderobe wil toevoegen. Zo vermijd je miskopen.

Ticketsysteem bij Dries Van Noten

Om lange wachttijden te vermijden, kon je afgelopen Belmodo Fashion Days bij Dries Van Noten een ticket afhalen met het uur waarop je binnen mocht. Het resultaat? Een uiterst smooth verloop bij de populairste der stockverkopen. De kans is dan ook groot dat je de volgende editie ook gewoon eerst rustig iets kan gaan eten om na een uurtje zonder aanschuiven te gaan shoppen bij Dries. 

Rustig shoppen doe je op donderdag en vrijdag

Wie liefst in alle rust shopt, plant z’n bezoek aan de Belmodo Fashion Days best op donderdag of vrijdag, die dagen zijn volgens de stockverkopers namelijk het kalmst. 

insider tip: extra korting in het weekend

Uit betrouwbare bron vernamen we dat er tijdens het weekend van de Belmodo Fashion Days extra korting wordt gegeven op de al budgetvriendelijkere items van grote designers. Dat geldt misschien niet voor alle stocksales, maar vragen staat vrij!

Dries Van Noten: ga zeker langs op de accessoireafdeling

We twijfelden heel even op deze tip met jullie te delen – we willen volgend seizoen namelijk nog steeds veel keuze – maar beslisten om open kaart te spelen: de accesoireafdeling bij Dries Van Noten is de place to be om echte batjes te scoren. Benieuwd wat BelmodoAstrid er vorige editie op de kop tikte? Bekijk dan snel de vlog!

Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten