0

Tiany loves Philips Lumea Prestige

V
Beauty

28.11.2018
Geschreven door Tiany Kiriloff

Vandaag krijg je weer een Kirilovebekentenis. Ik heb het namelijk gehad met lichaamshaar – ja, ook die pluisjes op mijn teerbeminde teentjes mogen eindelijk ophoepelen. Na jaren scheren – ik kan niet tegen was – heb ik eens iets anders geprobeerd voor een meer langdurig resultaat.

Busy bee

Je moet weten dat ik soms een lui wezen ben. Of laten we zeggen dat je met 3 kids en een fulltime job haast geen tijd meer over hebt om te ontharen en dat ik dus meestal – uit pure ellende – snel naar een mesje grijp tussen het tandenpoetsen door.

Herken je dit scenario? It was me. Tot ik de Philips Lumea Prestige ging testen. Het toestel in kwestie blijkt namelijk een goed ‘geriefke’ te zijn dat wel degelijk doet wat het belooft. Het vraagt een tikkeltje inspanning in het begin, maar eens je de handeling gewoon bent dan lichtflits (IPL-techniek) je de haartjes gemakkelijk weg.

Pijnvrij ontharen

Of het pijn doet? Totaal niet en persoonlijk vind ik die warme flitsen zelfs best aangenaam. Bovendien is de klus zo geklaard en kan je weer 2 weken verder. Het toestel zelf ligt supergoed in de hand en is easy in gebruik; aanzetten, de SmartSkin sensor gebruiken om de lichtintensiteit voor jouw huidskleur te bepalen en flitsen maar.

Dat geflits beperkt zich niet tot de benen, want de Lumea Prestige wordt ook voorzien van verschillende opzetstukjes waardoor je je bikinilijn, oksels en je gezicht ook kan vrijwaren van ongewenste haargroei. Halleluja!

Hoezo… nog eens scheren?

Voor je aan de slag gaat met de Lumea moet je wel eerst scheren of ontharen. Dit om de haarfollikels te bereiken en in rustfase te brengen. Maar goed nieuws, want eens je systematisch je behandeling inlast, kan je ook deze stap skippen. 

Uiteraard ben je niet zomaar af van die vervelende haartjes, all good things take a little time. Na de eerste twee behandelingen zie ik nog geen verschil, maar na de 4de behandeling blijft mijn haargroei opvallend lang weg. In het begin moet je om de 2 weken aan de slag, maar nadien ben je gemakkelijk tot 8 weken haarvrij en kan je de behandeling gewoon onderhouden. Zo kan je tot wel 6 maanden haarvrij zijn.

Is het de aankoop waard? Akkoord, het is een kleine investering. Maar wel eentje waar je geen spijt van krijgt. Je wint ongelofelijk veel tijd want je hoeft geen afspraken meer te maken bij de schoonheidsspecialiste of te knoeien met warme was. Je kan meteen ook komaf maken met die wegwerpscheermesjes (die allesbehalve milieuvriendelijk zijn) en zelf veilig in je cosy huis aan de slag gaan. Bovendien werkt dit toestel ook nog eens verslavend, want van die zijdezachte beentjes wil je nooit meer van af.

Ook Nanja loves de Philips Lumea Prestige

Ik trok naar Antwerpen en maakte een afspraak met Nanja Massy, die al eerder kennis maakte met de Philips Lumea. In deze video praten we over haar ervaringen met mijn nieuwste favoriete gadget.

Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten