0

Tiany geeft busy bee Anne-Catherine met de Uniqlo EZY ankle pants drie-in-één looks

V
Fashion

15.10.2018
Geschreven door Isabelle Deleye

Op een drukke dag kan je een vestimentaire crisis missen als de pest. Tiany ging langs bij interieurstyliste Anne-Catherine van Clo Clo en toonde haar hoe ze met een multi-inzetbare broek van Uniqlo, drie verschillende looks kan creëren zodat ze op elk moment fantastisch voor de dag komt. 

Weinig denkwerk voor de kleerkast ’s morgens

Interieurstyliste en plantlover Anne-Catherine van Clo Clo Studio werkt originele stylingprojecten en communicatiepdrachten op maat uit. Daarnaast bundelt ze al haar deco- en interieurtips op haar blog Clo Clo. Een bezige bij die van de ene afspraak naar de andere holt en baat heeft bij het dragen van een multi-inzetbaar, on trend kledingstuk dat je voor elke gelegenheid uit de kast kunt graaien. 

Tiany koos voor een trendy broek van Uniqlo die Anne-Catherine de hele dag door, voor elke gelegenheid, kan dragen door te combineren met andere bovenstuks en accessoires. De rode draad in de drie looks? Comfort en stijl gaan hand in hand. Deze broek zit ontzettend comfortabel omwille van de kwalitatieve stof en de elastische tailleband. Ze is ook nog eens kreukvrij en hoef je nauwelijks te strijken. Easy toch?

Drie Uniqlo-looks met de Uniqlo EZY ankle pants

Uniqlo6
4
Foto © Belmodo
Uniqlo
4
Foto © Belmodo
Uniqlo
4
Foto © Belmodo

Tiany laat in de onderstaande video zien hoe je met de EZY ankle pants  alle kanten op kunt.

  1. Voor een office look combineer je de de ankle pants met een wollige trui. Extreem gezellig om te dragen en te voelen. 
  2. Een casual look die je beschermt tegen alle (Belgische) weeromstandigheden, bekom je door de ankle pants te combineren met een Blocktech raincoat van UNIQLO. Afwerken doe je met een riempje en flanellen, tijdloos hemdje voor een warme winterlook. 
  3. Na je werkuren nog iets gaan eten met de vriendinnen zonder dat je nog langs huis moet om je om te kleden? De ankle pants draag je met een hakje, toffe gilet en hemdje in comfortabele stof. De perfecte nighttime look die allesbehalve tuttig is. 

De Uniqlo EZY ankle pants (€29,90) is eindeloos inzetbaar en draag je voor elke gelegenheid. Verkrijgbaar in alle UNIQLO winkels (Antwerpen Meir, Brussel Muntplein en Wijnegem Shopping Center) en via Uniqlo.com

Ontdek in onderstaande video hoe Tiany, met een multi-inzetbare broek van Uniqlo, drie verschillende looks kan creëren om elke dag fantastisch voor de dag te komen.

Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten