0

PrimaDonna x BFS: a perfect fit

V
Fashion

De aftermovie van PrimaDonna x Belmodo Fit Summit is er! Zie ons zweten … in alle comfort én in stijl!

De sportcollectie van PrimaDonna heeft alles wat je nodig hebt: sportbeha’s, topjes, yogabroeken … Noem maar op! Maar het is vooral het belang van een goede sportbeha dat dikwijls over het hoofd wordt gezien. Die van PrimaDonna combineren de jarenlange expertise van het merk met een fashionable look. Stevig, comfortabel en zacht: dat zijn de kernwoorden!

STEVIG

De sportbeha’s van PrimaDonna bieden ten eerste een veelzijdige steun. De aansluitende stof ondersteunt je boezem perfect en zorgt ervoor dat je borsten niet te veel bewegen, zodat je zorgeloos kan sporten. Bovendien heb je de mogelijkheid om de bandjes te kruisen op de rug voor extra support.

PrimaDonna x Belmodo Fit Summit Aftermovie
4
Foto © PrimaDonna

COMFORTABEL

De sportbeha’s van PrimaDonna bieden naast steun ook enorm veel comfort. De superzachte elastische band houdt alles op zijn plaats. Door de meerdere sluitingen sluit de beha perfect bij je vormen aan.

PrimaDonna x Belmodo Fit Summit Aftermovie
4
Foto © PrimaDonna

ZACHT

De stof van de sportbeha’s van PrimaDonna is heerlijk zacht, bijna als een tweede huid! Door het ademende materiaal voelen ze ook nog eens erg licht aan. De Quick dry-technologie zorgt er bovendien voor dat zweet snel verdampt, waardoor je minder snel last krijgt van geurtjes.

PrimaDonna x Belmodo Fit Summit Aftermovie
4
Foto © PrimaDonna

De sportbeha’s van PrimaDonna zijn verkrijgbaar in twee modellen: The Sweater en The Mesh. Beide zijn er ook in verschillende kleuren (denk Sparkling Pink of Blue Crush) én in een beugel- en moussevariant. 

Wil jij ook één van deze topbeha’s aan je sportgarderobe toevoegen? Neem dan zeker deel aan onze wedstrijd! Wie weet win jij wel een sportbeha van PrimaDonna. Succes!

Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten