0

Nanja Massy neemt je mee naar Leuven

V
Fashion

Leuven is niet zomaar een studentenstad. Onze Belmodo blogger Nanja Massy neemt je mee en toont je haar Leuven met de Belmodo Hotspots App.

Barbóék

Bij Barbóék start je niet enkel je dag met een heerlijke koffie, je shopt er ook de leukste boeken. Een ideale start voor jouw shoppingdag in de Dijlestad.

LIV

Ben je fan van Franse en Scandinavische merken? Dan moet je bij LIV zijn. Je vindt er ook beautyproducten en accessoires. Zeker dus een stop waard!

Body Centrum

Een snelle beautystop tussen het shoppen door maak je bij Body Centrum. Ze hebben een ontzettend groot aanbod aan beautyproducten en -behandelingen.

Thelma Coffee & Design

Thelma Coffee & Design is een leuke, nieuwe concept store in Leuven. Nog op zoek naar een cadeautje of wil je gewoon jezelf eens verwennen? Spring gerust eens binnen, want je vindt er de leukste fashion- en deco-inspiratie. On top of that kan je er zelfs eventjes blijven zitten en iets drinken.

Nanja toont je haar Leuven
3
Foto © Belmodo

Lasso

Elke vrouw kan haar hart ophalen bij Lasso. Eigenaressen Sanne en Sofie selecteren de mooiste juwelen voor jong en oud.

Cyaankali

Voor tweedehands designerkleding moet je in Leuven bij Cyaankali zijn. Geen rommel hier, want de sympathieke Elke selecteert zeer zorgvuldig alle stukken die binnenkomen in de winkel. Zo ga jij hier vast en zeker buiten met jouw droomitem. 

Baracca

Na al dat shoppen hebben we natuurlijk honger gekregen. Op adem komen kan je bij Baracca. Dit heerlijke restaurant staat bekend om zijn houtsovenpizza's, op basis van zuurdesemdeeg en hun fantastische food sharing concept.

La Divina Commedia

La Divina Commedia was oorspronkelijk een wijnbar waar je kon genieten van een lekker glaasje wijn en tapas, maar nu ook van heerlijke italiaanse gerechten.

Nanja toont je haar Leuven
3
Foto © Belmodo

Cube Hostel

Overnachten doe je in Leuven bij het Cube Hostel. Met een hip vintage interieur zit je hier goed om een avondje uit te rusten en lekker te slapen.

En vergeet niet: als je nog meer leuke plekken wil ontdekken, download dan de Belmodo Hotspots App via de Google Play Store of de App Store van Apple.
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten