0

Magic makeup eraser: getest

V
Beauty

We weten allemaal hoe belangrijk ontschminken voor je huid is. Toch is het een stap die we graag zo lang mogelijk uitstellen of soms opzettelijk vergeten. 

We geven het niet graag toe, maar je make-up elke avond grondig verwijderen, blijft een opgave. Met liters reinigingswater en kilo’s wattenschijfjes tot gevolg. En laat dat laatste nu geen cadeau voor het milieu zijn. Bestond er maar een manier om het gewoon met water te verwijderen. Of wacht … 

Water

De veelbelovende beschrijving van The MakeUp Eraser is a lazy girls dream. Als we de werking van dit prettig gekleurd doekje mogen geloven, verwijdert het elke vorm van foundation, HD make-up en zelf waterproof mascara met enkel water. Too good to be true right?

Op het eerste zicht ziet het doekje er – gezien het prijskaartje van €17,5 – niet bijzonder uit. De MakeUp Eraser is een roze washandje van een speciaal geweven polyester/zijde mix die volledig vrij is van chemicaliën. Met de korte haartjes ontdoe je je gezicht van make-up en met de lange haartjes verwijder je dode huidcellen.

Hoe werkt het?

Voor je aan de slag gaat, moet de Make Up Eraser eerst de wasmachine in. Nu is het klaar voor gebruik. Maak hem nat met water en maak met de kortharige kant cirkelvormige, zachte bewegingen over je gelaat. Je zal zien dat zelf de meest hardnekkige waterproof eyeliner en mascara, foundation en meer als sneeuw voor de zon verdwijnt! De MakeUp Eraser is ideaal voor de gevoelige huid want je hoeft geen extra reinigingsmiddel toe te voegen. Nadien kan je met de andere zijde (de langharige kant) nog even exfoliëren om de laatste restjes make up te verwijderen.

De MakeUp Eraser is herbruikbaar en kan in de machine minimaal 1000 x gewassen worden. Het lijkt waarschijnlijk een beetje omslachtig, maar blijft wel nog steeds beter dan bergen wattenschijfjes.

Wij zijn fan!

Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten