Lima gidst je door Brussel met de Belmodo Hotspots App

V
Fashion

Ga op stap met Lima en de Belmodo Hotspots App en ontdek de leuke adresjes in Brussel. Zin in een lekkere lunch of een toffe plek om te gaan shoppen? Check dan zeker deze video.

Brussel is bij veel mensen gekend maar kennen we onze hoofdstad echt? Met de Belmodo Hotspots App in de hand ontdek je zo de leukste adresjes om te shoppen, eten en slapen! Lima teste de app samen met ons uit in Brussel.

Chyl staat als eerste op onze route. Hier kan je terecht voor een totaalervaring. Chyl is een biowinkel, een bed & breakfast en ook een leuke bar. Lekker handig dus!

Ontdek Brussel samen met Lima
5
Foto © Chyl
Gezonde lunch bij Chyl
5
Foto © Chyl

Aangezien Lima in love is met beautyproducten kon Senteurs D'Ailleurs zeker niet op de route ontbreken. Dit is the place to be voor exclusieve en orignele beautyproducten. 

Maak er een weekendje Brussel van en droom weg in Hotel Le Berger. Dit is één van de vele leuke hotels die in de Belmodo Hotspots App verwerkt zit. 

Next stop Hunting and Collecting is één van de leukste hotspots in Brussel. Hier vind je vernieuwde designermerken voor mannen, vrouwen en zelfs kinderen.

Op bezoek bij Senteurs D'Ailleurs
5
Foto ©
Hunting and Collecting
5
Foto © Hunting and Collecting

Of het nu goed of slecht weer is, even uitblazen tussen al de bezoekjes door kan bij Café De Markten. Je hebt er een prachtig zicht over de hele Oude Graanmarkt.

Na een korte pauze wandelen we van de Oude naar de Nieuwe Graanmarkt. Hier is de winkel ICON gelegen, een winkel die je gezien moet hebben. Merken zoals Isabel Marant, ACNE Studios of Vanessa Bruno vind je hier allemaal in het aanbod. Zeker de moeite waard om eens een kijkje te gaan nemen.

Thanks aan de Belmodo Hotspots App voor een lovely dagje Brussel!

Maak nu ook kans om een weekendje Brussel te winnen! Neem deel met de wedstrijd Win een weekendje Brussel en ontdek zelf de pareltjes van Brussel.

Wil je nog meer hotspots ontdekken? Download dan zeker de Belmodo Hotspots App via de Google Play Store of de App Store van Apple.

06.05.2016
Geschreven door Caroline D'HollanderBelmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest

Nieuw boek Tiany Kiriloff: gesigneerd


Shop now
Wedstrijden
AgendaWin de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen

Guest editor

Eline Starink

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo