0

Kirilove over unicorns, slijm en overcompenseren

V
Fashion

25.10.2018
Geschreven door Tiany Kiriloff

Soms moet een mens al z’n principes overboord gooien en onverwachts iets doen waar anderen intens gelukkig van worden. 

Doorgaans iets wat alle mama’s naar eigen mogelijkheid wel doen, maar een mama zoals ik kampt zo nu en dan met een overcompensatie gevoel, waarbij ik overweldigd word door de drang om mijn kinderen extra te verwennen omdat ze mij af en toe moeten missen. Do you feel me?

Ik laat me dan volledig gaan en grijp vaak naar de wildste materiële (en soms ook plastieken) fantasieën van mijn girls. Inmiddels denk ik dat ze dit ook doorhebben, gezien het feit dat ze op strategische momenten (lees zwakke Kirilove-momenten) komen smeken om goodies die ze anders nooit zouden krijgen.

Ach ja! We leven ook maar een keer denk ik dan en mijn meisjes zijn echt super flink en doen het ook goed als ik er niet ben, dus waarom ook niet

Poopsie Slime Surprise

Hun laatste ‘cravinghowever was er eentje dat ik niet snel zal vergeten en heb ik te danken aan hun Musically-idool Stien Edlund (Belgisch en echt absurd massaal gevolgd door zot veel jonge girlies). Uit de naam alleen al kon ik wel afleiden dat er slijm aan te pas zou komen. Poopsie Slime Surprise dekt nu eenmaal wel de lading. De fonkelende oogjes, de waanzinnige blijdschap en de hilariteit dat ermee gepaard is gegaan had ik echter niet verwacht. Echt priceless en het opkuiswerk nadien he-le-maal waard!     

Belmodo_KAMILLASIFFER_PoopsieSlimeSurprise-15
3
Foto © Kamilla Siffer
Belmodo_KAMILLASIFFER_PoopsieSlimeSurprise-7
3
Foto © Kamilla Siffer

Yelena, Eloïse & Otilia going crazy

Goed om weten is dat deze zogenaamde Poopsie Slime Surprise echt goed gevuld is met heel wat leuks om een topfeestje voor je kids te organiseren. Een piñata, ballonnen, snoep, bekers, bestek en zelfs unicorn-versiering is allemaal inbegrepen! Naast de bergen slijm en zotte kleurrijke creaturen natuurlijk. Your kids gonna love it!

Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten