Hairtutorial: easy hairdo's

V
Beauty

26.05.2016
Geschreven door Nanja Massy

Heb je wel eens last van een bad hair day? Onze Belmodo Blogger Nanja Massy kent de perfecte oplossing. Gemakkelijk, snel en heel erg makkelijk met enkele handige accessoires!

En wees eens eerlijk: who doesn’t like a messy and sexy look?

Het enige wat je voor deze 3 kapsels nodig hebt, zijn enkele bobby pins, een haardonut, een elastiekje en haarlak. Pas op: zorg ervoor dat je haardonut gelijk loopt met de kleur van jouw haar.

5
Foto ©
5
Foto ©
5
Foto ©

De makkelijkste manier om deze hippe donut dot te creëren, is door te starten met het maken van een hoge staart. Doorborstel eerst je haar. Zo zorg je er voor dat het geheel niet in de knoop raakt. Neem daarna de staart vast en schuif de haardonut tussen je staart. Heb je dun haar of wil je wat meer volume? Dan kan je een borstel nemen en het haar lichtjes touperen. Rol daarna je haar terug en knijp het rond de donut. Zo krijg je een nonchalante look.

Wanneer je tevreden bent over het resultaat, neem dan je schuifspeltjes en schuif ze één voor één in de haardonut vast. Probeer aan elke kant van de knot enkele pins te bevestigen. Zo ben je er zeker van dat de knot de hele dag of avond op zijn plek blijft. Tot slot spuit je een goede dosis haarlak om de dot te fixeren.

De tweede haarlook die je makkelijk kan maken is de doorsteekstaart. Een chique maar toch nog casual hairlook. Maak een lage staart en schuif de elastiek een beetje naar beneden om een gat te kunnen creëren. Neem daarna je staart vast en rol die door het gat. Et voila, klaar is kees!

Wil je nog wat meer klasse uitstralen? Ga dan verder met de doorsteekstaart en blijf het haar rollen om de staart. Werk af met enkele speltjes zodat alles goed op zijn plaats blijft zitten.

5
Foto ©

Veel succes!
Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest

Nieuw boek Tiany Kiriloff: gesigneerd


Shop now
Wedstrijden
AgendaWin de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen

Guest editor

Eline Starink

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo