0

Gelakte nagels in minder dan 1 minuut: getest

V
Beauty

Het lakken van je nagels blijft een eindeloze struggle. Is geduld niet je sterkste kant? Er zijn een aantal hacks die instant droge creaties beloven!

Nagels lakken is voor de een ontspanning en voor ander een ware hel. Je bent nog maar net klaar of je handtas, sleutels en veters lijken een enorme aantrekkingskracht uit te oefenen op je vers gelakte nagels. En dat resulteert vaak in een puinhoop op het topje van de vingers. Maar zeg nu eerlijk, wie heeft er tijd om zesendertig uur stil te zitten (Netflix uitgezonderd) tot de tergend traag drogende lak volledig smudge proof  is?

De beauty experts van Belmodo gingen daarom voor jou op zoek naar het ultieme wondermiddel voor instant droge nagels. Of de veelbelovende producten ook effectief doen wat ze claimen, is weer een ander verhaal.

ESSENCE EXPRESS DRY SPRAY

Getest: nagels sneller drogen
5
Foto © Victoria Poelman
Getest: nagels sneller drogen
5
Foto © Victoria Poelman

Het idee is vrij simpel: bestuif op een afstand van 30 cm gedurende enkele seconden je vers gelakte nagels. Let wel op: laat je nagellak minstens 30 seconden drogen en laat ze na het bestuiven nòg een minuutje laten rusten. Doe je dat niet, dan blijft er een mooie afdruk na op je nagel. En laat dat nu net het resultaat zijn dat we willen vermijden.

Essence Express Dry Spray via Kruidvat - € 2,59 voor 50 ml.

BOURJOIS 1 SECONDE NAGELLAK

Getest: nagels sneller drogen
5
Foto © Victoria Poelman
Getest: nagels sneller drogen
5
Foto © Victoria Poelman

Nagellakfanaten worden helemaal wild bij het lezen van Bourjois’ belofte: na 1 seconde instant droge nagels. Kan Bourjois deze test nailen? Hoe optimistischer we ons aan deze uitdaging wagen, hoe groter de kans op teleurstelling natuurlijk. En wat blijkt: grote woorden, weinig resultaat. Na enkele seconden was de nagellak nog steeds stroperig en een afdruk snel gemaakt.

Bourjois 1 Seconde via Kruidvat - € 8,49.

Helaas, een wondermiddel voor de meest ongeduldigen onder ons hebben ze nog niet uitgevonden. Too be continued!

Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten