0

From AM to PM with Kate Spade

V
Fashion

04.10.2017
Geschreven door Tiany Kiriloff

Een nieuw seizoen is het perfecte excuus om opnieuw te investeren in accessoires. Dat ik voor elk moment van de dag een andere handtas wil, dat heeft Kate Spade New York helemaal begrepen.

Kate_Spade_PFW_Soren_Jepsen_voor_Belmodo_3
6
Foto © Søren Jepsen aka The Locals

De 24 uren die in een dag zitten, benut ik het liefst optimaal. Mijn agenda staat op een gemiddelde weekdag – en in het weekend ook, who am I kidding – meestal lekker volgepland. Voor zo’n dagen ga ik het liefst voor een muti-inzetbare outfit. Je weet wel, zo eentje waar je perfect van kantoor naar een feestje in kan hollen.

Mijn day look omtoveren tot een geweldige ensemble voor een fashionfeestje doe ik met accessoires. Overdag zie je me wel vaker sjouwen met een grote shopper waar ik al mijn spullen in kwijt kan. Mijn ‘cabas’ met laptop, vlogcamera, notitieboekje, en ga zo nog maar even door, laat ik dan weer liever thuis wanneer ik uit lunchen moet. Een kleinere handtas - bij voorkeur met de nodige edge - is all I need.

Kate_Spade_PFW_Soren_Jepsen_voor_Belmodo_2
6
Foto © Søren Jepsen aka The Locals

’s Avonds hanteer ik dan weer het motto: “hoe kleiner hoe beter, zolang ik er maar mijn lipstick en iPhone in kwijt kan.” En zelfs dan nog: mijn telefoon heb ik toch de hele avond in m’n handen #guiltyascharged

Kate_Spade_belmodo
6
Foto © Søren Jepsen aka The Locals
Kate_Spade_Parijs_Belmodo
6
Foto © Søren Jepsen aka The Locals

Of jij nu investeert in een groot of in een klein exemplaar, Kate Spade New York has got it all covered … en dat altijd met een leuke twist, die menig fashion loving person doet glimlachen!

Kate_Spade_PFW_Soren_Jepsen_voor_Belmodo_4
6
Foto © Søren Jepsen aka The Locals

WEARING

Wedstrijden
Agenda

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

Ontdek meer
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten