0

Een dagje Kirilove verloopt zo

V
Beauty

12.10.2018
Geschreven door Tiany Kiriloff

Zij die mij op Instagram volgen weten dat ik mij graag laat bijstaan door de nodige technologische snufjes en dat ik ondertussen een kleine verzameling aan Philips gadgets bezit die mijn leven een stukje eenvoudiger maken. Waarom Philips, wel, daar is geen specifieke reden voor, de liefde is door de jaren heen ontstaan en gegroeid en ondertussen bezit ik de nodige apparatuur die gewoonweg doet wat het belooft.  

In deze video geef ik je een kijkje in het verloop van een dagje Kirilove mét de meisjes. En ja, true that! Deze opnames heb ik te danken aan Philips die het allemaal mede mogelijk maakten, maar alle producten die aan bod komen vormen wel degelijk een onderdeel van mijn dagelijks leven en bezit ik langer dan vandaag… op het espressomachine na, dat ik nog maar onlangs heb aangekocht.

Morning bliss

De Somneo Sleep & Wake-up Light is naar de wintermaanden toe mijn redding om alsnog op een fijne manier wakker te worden. Lees: not too grumpy, want ja ik ben niet altijd een aangenaam ochtendmens ;)

Get Ready With Me
5
Foto © Leyla Hesna

De VisaPure is al jaren mijn favo reinigingstool en reist overal mee naartoe. Ik ben ook een Sonicare gebruikster van het eerste uur en heb de gezonde verslaving inmiddels weten over te zetten op onze meisjes. (Sonicare For Kids)

Get Ready With Me
5
Foto © Leyla Hesna
Get Ready With Me
5
Foto © Leyla Hesna

On the road

De draagbare kledingstomer is mijn grote redder in fashion nood en ook die reist overal mee naartoe want glad gesteamde plooitjes fotograferen nu eenmaal net iets beter. Ook de MoistureProtect stijltang zorgt ervoor dat mijn haar on point blijft. 

Kitchen queen

Ik heb zeker 5 juicers gesleten voor ik verliefd werd op de Slow Juicer van Philips die echt super easy is om te reinigen en dus mijn partner in crime voor mijn ginger shots. De kids zijn dan weer fan van de High Speed vacuümblender voor het maken van lekkere smoothies. 

Aan de Airfryer werd ik ongeveer 1,5 jaar geleden voorgesteld en ever since zijn we BFF’s. Je kan er namelijk echt alles in bakken: frietjes, je groentjes of een stukje vis en zelfs gebakjes en muffins gaan er moeiteloos in.

Get Ready With Me
5
Foto © Leyla Hesna

Sinds kort ben ik ook de trotse bezitter van de Philips 5000 LatteGo espressomachine nadat ik hubby lief heb weten te overtuigen van het ecologisch aspect van deze aankoop… lees: geen capsule afval meer en bovenal heerlijke koffie!

Thanks for watching en vragen staat vrij, dus aarzel niet om ze te stellen.

Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten