0

Dit was de Maasmechelen Village Shoppingday

V
Fashion

25.04.2016
Geschreven door Amélie De Rycke

Maar liefst 50 lucky duo's stapten op zaterdag 23 april 2016 op de bus richting Maasmechelen Village voor een shoppingday met de Belmodo Bloggers. Dit is het verslag!

Op zaterdag 23 april 2016 trokken Belmodo Bloggers Tiany, Lize, Lima en Nanja samen met een bende enthousiaste Belmodo lovers richting Maasmechelen voor een exclusieve shoppingday in het accessoire-walhalla bij uitstek, Maasmechelen Village.

Elke Belmodo Blogger nam een groep vrolijke fashionista's mee naar haar favoriete winkels om hen uitgebreid uitleg te geven over de laatste schoenen- en accessoiretrends, en hoe die een outfit helemaal kunnen afmaken. 

Na een rondleiding met tips & tricks en persoonlijk stijladvies door de Belmodo Bloggers was het tijd om de voetjes onder tafel te schuiven voor een heerlijke lunch. Tiany en Lima namen hun dames mee naar Ellis Gourmet Burger voor een sappige hamburger en Lize en Nanja schoven met hun ladies aan tafel bij Giuliano voor een smakelijke pasta of pizza.

Met gevulde maagjes, een selfie met hun favoriete Belmodo Blogger(s) én een shoppingvoucher ter waarde van € 50,00 werden de winnaressen losgelaten in de straten van Maasmechelen Village waar ze naar hartelust konden shoppen. 

A little broke but very happy keerden onze winnaressen terug naar huis. Benieuwd naar nog meer foto's van deze fantastische shoppingday bij Maasmechelen Village? Check zeker de Belmodo Facebook-pagina!
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten