0

Bye bye dubbele kin: getest

V
Beauty

18.09.2018
Geschreven door Astrid Zwaenepoel

Of ik een behandeling wil testen die huidveroudering, fijne rimpels, grove poriën en acne - basically alles wat je vervelend vindt aan je huid – tegengaat? Hell yeah!

De beloftes

Als je de voordelen opsomt, lijkt het alsof deze nieuwe schoonheidsbehandeling alles kan fixen wat er mis is met onze huid. Afhankelijk van jouw persoonlijke wensen kan je deze zaken onder hand nemen:

  • huidveroudering
  • fijne rimpels
  • oog-lifting
  • onregelmatige huid
  • grove poriën
  • (over)gevoeligheid
  • acne
  • huidspanning

Bon, dat wilde ik wel eens van dichtbij gaan bekijken … zéker wanneer je weet dat deze behandeling ‘Superboost’ heet. Yes, I am a sucker for good marketing.

De behandeling

Stap 1: huidanalyse

Eerst wordt bepaald welk huidtype jij hebt en wordt er gevraagd wat je zelf zou verbeteren aan je gezicht. In mijn geval kan het hele ‘kin-gebied’ wel net iets strakker en vind ik dat ik nogal donkere kringen onder mijn ogen heb. Blijkbaar iets waar je zelf niet bijzonder veel aan kan doen … tot nu!

Afhankelijk van je wensen en huidtype wordt de meest geschikte Superboost, een mix van vitamines en mineralen, gekozen.

Stap 2: reinigen

Zoals bij elke goede behandeling, starten we met een reiniging op maat.

Stap 3: daar is de Superboost

Er wordt met een toestel over je huid gegaan dat tegelijkertijd het vuil uit je poriën zuigt én de mix (in vloeibare vorm) van mineralen en vitamines in je huid pompt. Apart gevoel maar zeker niet pijnlijk.

Stap 4: zet er wat elektriciteit op

Dit is misschien de meest spectaculaire fase van de behandeling. Door middel van elektrostimulatie in je gezicht, krijg je als het ware een facelift zonder dat er één enkele naald aan te pas komt. Bekijk gewoon de video (vanaf 1:37).

Het resultaat

Qua huidverbetering merkte ik nu niet meteen een spectaculaire verandering. Ook de kringen onder mijn ogen waren niet plots weg. Misschien is een kuur hiervoor beter dan een eenmalige behandeling?

Waar ik ontzettend verbaasd over was, was dat mijn onderkin gesmolten leek. Écht waar! Het beste resultaat zie je eigenlijk pas na 2 weken maar ik was meteen fan van deze behandeling. Ik wilde de Superboost eigenlijk nog eens boeken voor mijn wedding maar het is er eerlijk gezegd gewoon niet meer van gekomen. Dat zegt toch genoeg, niet?

Het Prijskaartje

Je kan een behandeling per zone boeken (gelaat, hals of decolleté) en dat kost je € 150 per zone. Niet voor niks maar zeker de moeite voor een speciale gelegenheid!

Meer info via IKARI Institute, Jan Van Rijswijcklaan 162/1A, 2000 Antwerpen (+32 3 303 77 44).

Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten