0

Belmodo x 3Suisses: Pastels

V
Fashion

Tiany en 3Suisses zijn een match made in heaven: samen brengen ze de laatste trends van verschillende runways rechtstreeks bij jou.

Backstage tijdens de opnames
7
Foto © Bram Laebens

Met plezier volgt Tiany catwalks op de voet, as she is supposed to do, as a fashionista3Suisses zorgt er op zijn beurt voor dat deze hypes hun weg naar jouw kleerkast vinden. En plus geeft Tiany je met plezier enkele how-to-wear tips. Yay!

Een look met pasteltinten is the way to go deze zomer. De catwalks van SS2015 met o.a. Nina Ricci, Hugo Boss en Stella McCartney voorspelden het al … pastels zijn een absolute must in jouw zomerse garderobe.

Nina Ricci SS2015
7
Foto © catwalkpictures.com

Een romantisch dinertje gepland tijdens de zomer? Dan is deze trend iets voor jou, een romantische look is in 1, 2, 3 gecreërd met pasteltinten.

Je kan de kleuren gemakkelijk met elkaar combineren, pastel on pastel on pastel easy as that and hella fashionable! Met een pump maak je het plaatje af. Highclassy five!

De make-up artist aan het werk
7
Foto © Bram Laebens
Tiany aan het werk
7
Foto © Bram Laebens

Hou je het liever iets soberder deze zomer? Dan kan je de zachte kleuren combineren met een witte vest. Een instant frisse look!

Sneakers kunnen ook niet ontbreken bij deze trend. Kies voor statement ones zo krijgt het geheel wat meer punch!

Beautyshot trendvideo pastels
7
Foto © Bram Laebens

Wie zomer zegt, zegt zon, zee en strand. Een short kan dus ook zeker niet ontbreken in jouw garderobe. Ga deze zomer eens voor een pastel one! Als je een echte stylequeen wilt zijn, moet je oog voor detail hebben.

Laat de kleur van je short terugkomen in je jasje. Speels, on-trend en zomers all wrapped into one outfit!

Een leuk armbandje
7
Foto © Bram Laebens

Werk je outfit af door wat accessoires te adden. Kies bij voorkeur voor sobere, minimalistische juwelen met zachte kleuren want overdaad schaadt.

Geniet van de zomer en doe het in stijl dankzij deze tips!
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten