0

Als je baard maar goed zit: getest

V
Beauty

09.04.2018
Geschreven door Lars Lagaisse

Op Belmodo gaat het vaak over the busy mom life, en ook al ben ik geen mama (not yet), toch heb ook ik het gevoel dat het leven een sneltrein is.

In de badkamer is het ‘s ochtends vaak een echte rush. Ik vind het dan ook belangrijk dat de producten die ik gebruik in een mum van tijd doen wat ze beloven. Een groot deel van mijn ochtendroutine bestaat uit het in vorm krijgen van mijn baard. Een praktisch scheerapparaat dat snel en effectief mijn baard shapet is voor mij dan ook een echte must. Met dat idee in het achterhoofd onderwierp ik de shavers van Philips aan een test. Beginnen deed ik met de OneBlade, die kan trimmen, scheren en vormen. Vervolgens schoor ik de onderkant van mijn baard helemaal glad met de S7000. Beide toestellen werden ontwikkeld voor de gevoelige huid. Ideaal voor mij want ik krijg al rode vlekken als ik mijn huid nog maar lichtjes aanraak. I kid you not!

Een ander pluspunt is dat je het toestel ook mee onder de douche kan nemen, multitasking is my thing, terwijl mijn shampoo aan het intrekken is, kan ik snel even bijtrimmen!

Benieuwd naar mijn ervaring? Check snel de video hierboven!

Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten