0

All About Cartier Diamonds

V
Fashion

Cartier nieuws! Het merk lanceerde haar nieuwste sparkly movie 'All about Diamonds'.

In de film krijgen we een bijzondere inkijk in de wereld van Cartier Diamonds. Actress/singer Karen Elson kreeg de grote eer om in the diamond movie de hoofdrol te spelen. Haar rol was inspired by de iconische vertolking van Marilyn Monroe uit de film Gentlemen Prefer Blondes.

All About Cartier Diamonds
5
Foto © Cartier

Karen neemt ons mee in de wondere wereld van Cartier vol glitter & glamour. Eerst krijgen we een kanjer van een diamond ring te zien waar ook Karen van in de ban is. Next worden we samen meegevoerd naar een idyllisch pleintje en krijgen we een necklace van the Cartier Royal Collection te zien. Daar komt ook het wereldbekende symbool van Cartier te voorschijn, de panter.

Alsof dat nog niet genoeg is, zien we Karen plots met een prachtige diamond diademe, waardoor ze instant een royal look krijgt.

All About Cartier Diamonds
5
Foto © Cartier

Daarna draagt de actress een stunning bracelet en matching sparkly necklace. Op het einde van de kortfilm zien we haar in een reuzenrad van, je raadt het nooit, diamonds stappen! Let vooral op de oorringen die ze hier draagt. They're fabulous en zo ontzettend klassevol.

All About Cartier Diamonds
5
Foto © Cartier
All About Cartier Diamonds
5
Foto © Cartier

De kortfilm werd geregisseerd door de Zweedse music video, film en TV director Johan Renck. In de kortfilm hoor je trouwens het iconische 'Diamonds are a Girl’s Best Friend'. Absolutely true, als je 't mij vraagt!

Geniet mee van de pracht en praal van de Cartier Diamond World en doe alvast wat inspiratie op voor je Christmas wishlist! Hou zeker ook de website van Cartier in de gaten want er komen regelmatig nieuwe juwelen bij. 

Shine bright like a diamond this Christmas met de juwelen van Cartier!
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten