0

Zsa-Zsa Rouge

G
Fashion / Deco

4
  • Serpentstraat 22
  • 9000 Gent

Wie van retro en originele hebbedingetjes houdt, is bij Zsa-Zsa Rouge aan het goede adres. De spullen uit deze accessoirewinkel maken je spontaan vrolijk.

Zsa Zsa Rouge Gent
4
Foto © Zsa Zsa Rouge

Waarom?

  • Een kleurrijk tafellaken, oldschool wekkers, uurwerken, miniatuurvliegtuigjes ... het is bijna onmogelijk om samen te vatten wat je bij Zsa-Zsa Rouge kan kopen. Deze shop is dé ultieme plek om een origineel cadeau te scoren voor zowel kinderen als volwassenen. Een accessoirewinkel als deze vind je niet op elke hoek van de straat.
  • De eerste winkel van Zsa-Zsa Rouge opende zijn deuren in 2001, na 2 jaar openden de uitbaters een Petit Zsa-Zsa voor leuke kinderspullen. Hier vind je de schattige collecties die de uitbaters tijdens hun zoektocht samenstellen.
  • Omdat Zsa-Zsa Rouge enorm geliefd is bij cadeautjesjagers, kan je via de webshop de items bestellen die jij graag aan iemand wil schenken of gewoonweg zelf wilt kopen. Het cadeautje kan eventueel ook rechtstreekt naar de gelukkige opgestuurd worden. Wie dus geen tijd heeft om naar de winkel te komen of drukke feestdagen wil vermijden, kan alles via de webshop bestellen. 
Zsa Zsa Rouge Gent
4
Foto © Zsa Zsa Rouge
Zsa Zsa Rouge Gent
4
Foto © Zsa Zsa Rouge
Geschreven door Melissa CeustersWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten