0
YAYA Knokke

YAYA

G
Fashion

6
  • Kustlaan 111
  • 8300 Knokke

Al sinds 1992 voorziet YAYA hippe vrouwen van eigentijdse kledij met een speelse twist. Als je op zoek bent naar verrassende items die bij heel wat verschillende stijlen passen, ben je zeker op je plaats.

YAYA Knokke
6
Foto © YAYA
YAYA Knokke
6
Foto © YAYA

Waarom?

  • Het Nederlandse modemerk YAYA besloot haar eerste Belgische winkel te vestigen in badstad Knokke. Daarvoor zijn we YAYA absoluut dankbaar voor, want haar vrouwenlijn is voorzien van een authentieke collectie met een nonchalante twist. Items die je resoluut in je kast moet hebben hangen, omdat ze zo gemakkelijk te combineren zijn. 
  • Naast YAYA Women kan je er ook terecht voor de Home-afdeling met decoratiespullen om je huis helemaal op te fleuren. En dit alles aan een heel schappelijke prijs! Dit toffe brand begon ooit met het verkopen van T-shirts, maar is nu uitgegroeid tot een vrouwenmodelabel met een eigen collectie. De collecties kenmerken zich door de 4 basiswaarden van het merk: vrouwelijk, fun, free-spirited en friendly.
  • Ook Antwerpen en Hasselt staan op de planning, maar volgens YAYA-eigenaar Patrick Draijer is het zeker niet de bedoeling om op elke hoek van elke stad een winkel te openen. 
YAYA Knokke
6
Foto © YAYA
YAYA Knokke
6
Foto © YAYA
YAYA Knokke
6
Foto © YAYA
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten