0
Wakko Antwerpen

Wakko

G
Beauty

3
  • Kasteelpleinstraat 37
  • 2000 15

Wakko is een funky kapper die zich onderscheidt van andere salons door hun unieke kniptechniek. Zij knippen je haar droog, met een beter resultaat als gevolg!

Wakko Antwerpen
3
Foto © Wakko

Waarom?

  • Hier knippen de kappers je haar wanneer het droog is, zo zien ze onmiddellijk resultaat en kunnen ze beter rekening houden met de natuurlijke beweging en textuur van je haar. Op die manier krijg je een kapsel dat volledig bij jou persoonlijke uitstraling past.
  • Ben jij overdag drukbezet? Lucky you, want Wakko is open van 8:00 's ochtends tot 20:00 's avonds, zo heb jij ruim de tijd om eens lang te komen. Met een frisse coupe is het sowieso leuker om naar je werk te vertrekken, toch? Ook als je 's avonds nog iets te doen hebt kan je rekenen op een tof kapsel waarmee je gegarandeerd de aandacht steelt.
  • De kappers helpen jou met de zoektocht naar het perfecte kapsel. Met hun uitgebreid advies en de voorgestelde opties heb jij zo de perfecte haarsnit! Als je ook weet dat Bekende Vlamingen als Eva Daeleman, Siska Schoeters en Tom Waes met regelmaat bij de Wakko-kappers binnenspringt ben je zeker van een trendy kapsel.
Wakko Antwerpen
3
Foto © Wakko
Geschreven door Lauren De Maere
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten