0

URBANminiSHOP

G
Fashion

6
  • Huidevetterstraat 3
  • 2800 12255

URBANminiSHOP is een Mechelse webshop waar je trendy kinderkleding vindt die comfortabel zit en zich met gemak onderscheidt van de massa.

URBANminiSHOP Mechelen
6
Foto © URBANminiSHOP
URBANminiSHOP Mechelen
6
Foto © URBANminiSHOP

Waarom?

  • Niet alle meisjes zijn prinsesjes en niet alle jongens willen brandweerman worden. Dat heeft de eigenares van deze webshop helemaal begrepen. De shop biedt supertoffe kleren aan voor alle kinderen van 1 tot 8 jaar. Stevige stoffen die tegen een stootje kunnen en hippe prints die genderclichés links laten liggen. Zalig!
  • De URBANminiSHOP werkt met opkomende merken en biedt kleding aan die lokaal geproduceerd werd door kleine designers. Mini fashion lovers zullen er vast en zeker anders uitzien dan de rest van hun klas. Merken zoals Wild Boys & Girls en Mainio zetten de persoonlijkheid van jonge spruiten in de verf. 
  • De collecties van URBANminiSHOP kan je in de shop samen met eigenares Sarah bekijken. Ze zet met veel plezier haar winkeldeuren open zodat je de kleding ook eens kan passen. Stuur Sarah een mailtje en ze komt zelfs met de hele collectie bij je langs voor een avondje homeshoppen
URBANminiSHOP Mechelen
6
Foto © URBANminiSHOP
URBANminiSHOP Mechelen
6
Foto © URBANminiSHOP
URBANminiSHOP Mechelen
6
Foto © URBANminiSHOPWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten