0
Tram Experience Brussel

Tram Experience

G
Food

3
  • Poelaertplein
  • 1000 16

Hop on the Tram Experience en laat je meenemen naar een wereld vol gastronomie terwijl je geniet van het prachtige uitzicht op Brussel.

Tram Experience Brussel
3
Foto © Visit Brussels
Tram Experience Brussel
3
Foto © Visit Brussels

Waarom?

  • Voor de 4e keer op rij gaat de Tram Experience door in Brussel. Tijdens een tramrit krijg je verschillende gerechten aangeboden door internationale chefs. Twee uur lang kun je er genieten van Brussels by Night en culinaire hoogstandjes. 
  • Dit jaar ligt de nadruk op Lady Chefs. Verschillende vrouwelijke chefs uit onder meer België, Zuid-Afrika en Mexico halen hun beste kooktalenten boven. Je kunt kiezen tussen de 'Tram' en de 'Experience': een 6-gangenmenu (€ 95) of 7-gangenmenu (€ 115).
  • De journey vertrekt dagelijks (met uitzondering van maandag) vanuit het Poelaertplein. In totaal zijn er 34 plaatsen beschikbaar op de tram en het is enkel mogelijk om te reserveren voor pare getallen. De tafels zijn voorzien voor 2 of 4 personen en kunnen niet worden samengezet. De dress code is smart casual of ontspannen chic. Ga je liever culinair uit eten met al je friends? Dat kan! Het is mogelijk om de tram met de 34 zitplaatsen te huren voor de hele avond.
Geschreven door Lauren De Maere
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten