0

Sweet Coffee

G
Coffee

2
  • Botermarkt 15
  • 3500 11836

Sweet Coffee doet zijn naam alle eer aan. Het is een echte aanrader voor wie verzot is op chocolade en andere zoetigheden, op, in of naast zijn koffie.

Sweet Coffee Hasselt
2
Foto © Filip De Smet

Waarom?

  • In het hartje van Hasselt vind je de trendy koffieshop Sweet Coffee. De bar biedt een mooi aantal special coffees aan die je nergens anders kan proeven. Ze klinken alvast veelbelovend: je vindt er onder andere Crunchy Speculaas Latte, Malteser Latte met maltesers en carameltopping en Caramellow, een latte met marshmallows en carameltopping. De heerlijkste combo's die elke verbeelding van zoetebekken tart. 
  • Sweet Coffee werd in 2011 opgericht door de twee zusjes Julie en Nathalie Bronckaers. De dames streven voortdurend naar de ontwikkeling van heerlijke en vernieuwende creaties.
  • Sta je zelf te popelen om je eigen zaak op te starten? Julie en Nathalie geven je met veel plezier de nodige advies om een succesvolle Sweet Coffee op te starten. Van opleiding als barista tot ondersteuning die nodig is voor het runnen van een winstgevende zaak. Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten