0
Sofie's place Antwerpen

Sofie's place

G
Food / Drinks

4
  • Graanmarkt 1
  • 2000 15

Bij Sofie's Place kan je terecht voor food en drinks in de theaterbuurt van Antwerpen. Bij mooi weer kan je genieten van de zon op het gezellige terras.

Sofie's place Antwerpen
4
Foto © Sofie's place
Sofie's place Antwerpen
4
Foto © Sofie's place

Waarom?

  • De gerechten die je hier voorgeschoteld krijgt, zien er altijd als echte kunstwerkjes uit. Er wordt op de borden enorm gespeeld met kleur maar ook de smaken zijn werkelijk exceptioneel.
  • Hoewel de menukaart beperkt is, vind je zeker je zin tussen de heerlijke gerechten met Italiaanse en Thaise invloeden. Het team is trots op het feit dat ze net iets anders zijn dan de rest. De mix tussen Aziatische en Italiaanse gerechten zorgt voor een fusiekeuken om u tegen te zeggen.
  • Sofie's place heeft ook een gezellig terras waar je tijdens de zomermaanden kan genieten van food, drinks en de zon! Aangezien ze in het centrum van dé Belgische modestad te vinden zijn, mag het geen verrassing zijn dat ze enkele toppers uit de fashion scene tot hun cliënteel mogen rekenen. Zo zijn Edouard Vermeulen van Natan en Inge Onsea van Essentiel er vaste klant.
Sofie's place Antwerpen
4
Foto © Sofie's place
Geschreven door Lauren De Maere
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten