0

Sienna & Lois

G
Fashion

2
  • Kammenstraat 89
  • 2000 15

Sienna & Lois is dé kledingwinkel voor modieuze vrouwen. Hier vind je een fashionable mix van budgetvriendelijke mode, met bekende en minder bekende merken.

Sienna & Lois Antwerpen
2
Foto © Sienna & Lois

Waarom?

  • Sienna & Lois wilde een stoer concept neerzetten: urban city chic meets vintage, waarbij eigentijdse afwerking op nummer 1 staat met o.a. studs, pailletten, streepjes en panterprint. Dit zorgt er voor dat de kledij een toffe mix is tussen vrouwelijk en stoer en dus uitermate geschikt is voor jonge, modebewuste vrouwen.
  • Hier vind je naast de bekende merken als Miss Jolie en Selected Femme ook kleinere merken als de Franse brands Deby Debo, Scarlet Roos en La Petite Française. Naast kleding kan jij hier ook schoenen, juwelen en andere accessoires shoppen. 
  • Sienna houdt er van om samenwerking aan te gaan met jonge, creatieve en trendgevoelige dames. Zo heeft ze een resem bekende blogsters die regelmatig hun favoriete Sienna-outfit voor de camera showen. Ontzettend origineel en een goede inspiratiebron voor als jij het even niet meer weet!
Geschreven door Lauren De MaereWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten