0

Shop Lily pop-up

G
Deco / Fashion

7
  • Bruul 99
  • 2800 Mechelen

Shop Lily in Mechelen gaat renoveren, maar niet getreurd: ze openen vanaf 31 januari tot 20 april een pop-up in de plaats zodat jij er nog steeds de leukste fashion items kan scoren.

Waarom?

  • Wij behoren net als jij tot de #lilylovers van Shop Lily in Mechelen. Om onze shopervaring nog leuker te maken, gaan ze de komende drie maanden de winkel in Mechelen renoveren. Gelukkig openen ze een pop-up waardoor je nog steeds de wekelijkse new arrival tuesdays in de winkel zelf kan komen passen en shoppen.
  • Bij Shop Lily scoor je affordable luxury van topmerken zoals Samsøe & Samsøe, Selected Femme, French Connection, Custommade, O My Bag en nog zoveel meer. Wekelijks lanceren ze nieuwe items, zodat je wishlist van de winkel altijd volledig vol staat. Kiezen is moeilijk hier, wij willen het liefst gewoon alles!
  • Het interieur van de winkels in Mechelen en Oostende zelf alleen al is een reden om eens te passeren. Dat van de pop-up wordt ongetwijfeld ook de moeite! Daarnaast kan je er zelf ook leuke interieurspulletjes kopen, zodat je een klein stukje Lily mee naar huis kan nemen.
heroimageshoplily
7
Foto © Shop Lily
2
7
Foto © Shop Lily
4
7
Foto © Shop Lily
3
7
Foto © Shop Lily
5
7
Foto © Shop Lily
1
7
Foto © Shop Lily
29.01.2019
Geschreven door Elise Coppens
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten