0

Rosier 41

G
Fashion

3
  • Rosier 41
  • 2000 15

We dromen allemaal wel van dat ene Raf Simons item, maar dat past helaas niet altijd in ons budget. Bij Rosier 41 scoor je designerstukken aan een degelijk prijsje!

Rosier 41 Antwerpen
3
Foto © Rosier 41
Rosier 41 Antwerpen
3
Foto © Rosier 41

Waarom?

  • In de Antwerpse theaterbuurt vind je de koningin van de outlet shops: Rosier 41. Een prachtige winkel waar je high fashion merken kan vinden aan een schappelijk prijsje. In de rekken van Rosier 41 vind je per designer verschillende items uit vaak nog heel recente collecties.
  • Naast bekende Belgische ontwerpers als Ann Demeulemeester en Dries Van Noten, biedt Rosier 41 ook internationale namen aan. Je vindt hier items van Balenciaga, Rick Owens en Jil Sander aan een prijsje waar je instant gelukkig van wordt! 
  • De gastvrije uitbaters, Viviane van Werelyckhuysen en haar man Paul Visser baten deze kledingwinkel met liefde en passie uit. Ze begeleiden je met alle plezier door de collecties. Af en toe geeft het duo een groot feest met dj of muziekband. De shop blijft dan tot ' s avonds laat open. Met een goed glas wijn en goede muziek, wordt shoppen nog zoveel leuker. Hou hun website in de gaten, of ga er eens langs om jezelf eens goed te verwennen!
Geschreven door Camille LaurierWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten