0
PLEK

PLEK

G
Coffee / Deco / Drinks

6
  • Mechelesestraat 123
  • Leuven 3000

In december 2016 was PLEK een pop-up interieurshop in Leuven. Die had zoveel succes dat er werd besloten om een permanente PLEK-winkel te openen!

PLEK
6
Foto © PLEK

Waarom?

  • PLEK is een binnenhuisshop waar je eerlijke en betaalbare meubeltjes kan vinden. De interieurspulletjes zijn stuk voor stuk hip, gezellig en total must-haves. PLEK is de ideale winkel om wat unieke items te shoppen om je interieur op te fleuren. Voor leuke woonaccessoires, textiel, keramiek, verlichting, juwelen en kinderspullen ben je hier aan het juiste adres. Ze hebben er naast kleine accessoires ook grotere meubels als zetels en tafels. Alles wat je in PLEK ziet, waar je uit drinkt of op zit is te koop. Leuk!
  • PLEK is niet alleen een winkel, maar ook een koffiebar. Je kan er gezellig aan een tafeltje gaan zitten en een drankje bestellen: niet alleen koffie, maar ook cava, een biertje of een wijntje. De uitbaters volgden zelfs een barista-opleiding om de lekkerste koffie te kunnen schenken!
  • Naast een shop en een koffiebar, heeft PLEK ook een DIY-corner. Je kan dus je aankopen nóg unieker maken door ze zelf te customizen. In de DIY-hoek zijn homemade kits terug te vinden, dus als je wil kan je gezellig een namiddagje knutselen in PLEK.
PLEK
6
Foto © PLEK
PLEK
6
Foto © PLEK
PLEK
6
Foto © PLEK
PLEK
6
Foto © PLEK
Geschreven door Johanna Linsingh
Wedstrijden
Agenda

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

Ontdek meer
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten