0

Passa Porta

G
Deco

3
  • Antoine Dansaertstraat 46
  • 1000 Brussel

Passa Porta in Brussel is perfect voor grote fans van letters en cultuur. Literaire meesterwerkjes uit heel de wereld zijn hier verzameld onder 1 dak.

Passa Porta
3
Foto © Passa Porta

Waarom?

  • Passa Porta werkt samen met grote cultuurhuizen zoals De Munt, Bozar en Flagey waardoor je cultuur en literatuur kan leren kennen op het hoogste niveau. De shop is sinds jaar en dag een gevestigde waarde en heeft als motto dat literatuur van maatschappelijk belang is. In de boekenshop kan je trouwens de beste must-have boeken bemachtigen die een plekje op je koffietafel verdienen.
  • Het literatuurhuis organiseert twee keer per jaar het Passa Porta Festival, een internationaal literatuurfestival in België waarbij je als boekenliefhebber de kans krijgt om grote schrijvers te ontmoeten of misschien nóg grotere literatuurfans dan jij.
  • Men wil schrijvers meer inspiratie geven en zo hun creativiteit stimuleren door van Passa Porta een ontmoetingsplek te maken voor auteurs, schrijvers en vertalers. Ben je een cultuurliefhebber en wil je graag wat bijleren? Hou je ervan om uren in een boekenshop te spenderen? Passa Porta heeft alles wat je zoekt.
Passa Porta
3
Foto © Passa PortaWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten