0
Paard van Troje Gent

Paard Van Troje

G
Deco / Coffee

3
  • Kouter 113-114
  • 9000 Gent

Je leeshonger stillen met een latte in de hand, doe je bij koffiebar/boekenwinkel Paard Van Troje. Tussen de metershoge rekken vol boeken voel je je helemaal thuis.

Waarom?

  • Paard Van Troje is een unicum in zijn soort. De koffieshop en boekenwinkel vormen samen een gezellig geheel waar je liefst zo lang mogelijk wil blijven zitten. Er staat een sterke collectie aan must read boeken in de rekken. De boekenwinkel verhuisde van de Voldersstraat naar de Kouter om er uit te breiden met een koffiebar. Al 10 jaar lang runnen de eigenaars hun boekenhandels in Leuven en Gent. 
  • Vooraan vind je de hippe toog die ook dienst doet als kassa voor de boekenkast. Het lijkt een vreemde combinatie, maar alles voelt er zeer natuurlijk aan. Doordat je omringd wordt door boeken, leg je de smartphone automatisch even opzij om er van een leuke babbel of, als je alleen bent, van een boek te genieten. De koffie-boek combinatie komt de gezelligheid alleen maar ten goede. Ook tijdens een zonnige namiddag is het grote terras van Paard Van Troje een absolute hotspot. 
  • De espresso wordt bij Paard Van Troje met Arabica gemaakt. Een koffie met een laag cafeïnegehalte die voor een zachte toets, zonder bittere nasmaak. Er wordt bij deze koffiebar met duurzame producten van topkwaliteit gewerkt. Als je op zaterdagvoormiddag zin hebt om in alle rust uit te blazen met een goed boek, is Paard Van Troje hiervoor de ultieme plek.
 Paard van Troje Gent
3
Foto © Filip De Smet
Paard van Troje
3
Foto © Filip De Smet
Geschreven door Camille Laurier
Wedstrijden
Agenda

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

21.03.2018 - 30.05.2018

Female street art expositie

Ontdek meer
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten