3

Paard Van Troje

G
Deco / Coffee

  • Kouter 113-114
  • 9000 Gent

Je leeshonger stillen met een latte in de hand, doe je bij koffiebar/boekenwinkel Paard Van Troje. Tussen de metershoge rekken vol boeken voel je je helemaal thuis.

Waarom?

  • Paard Van Troje is een unicum in zijn soort. De koffieshop en boekenwinkel vormen samen een gezellig geheel waar je liefst zo lang mogelijk wil blijven zitten. Er staat een sterke collectie aan must read boeken in de rekken. De boekenwinkel verhuisde van de Voldersstraat naar de Kouter om er uit te breiden met een koffiebar. Al 10 jaar lang runnen de eigenaars hun boekenhandels in Leuven en Gent. 
  • Vooraan vind je de hippe toog die ook dienst doet als kassa voor de boekenkast. Het lijkt een vreemde combinatie, maar alles voelt er zeer natuurlijk aan. Doordat je omringd wordt door boeken, leg je de smartphone automatisch even opzij om er van een leuke babbel of, als je alleen bent, van een boek te genieten. De koffie-boek combinatie komt de gezelligheid alleen maar ten goede. Ook tijdens een zonnige namiddag is het grote terras van Paard Van Troje een absolute hotspot. 
  • De espresso wordt bij Paard Van Troje met Arabica gemaakt. Een koffie met een laag cafeïnegehalte die voor een zachte toets, zonder bittere nasmaak. Er wordt bij deze koffiebar met duurzame producten van topkwaliteit gewerkt. Als je op zaterdagvoormiddag zin hebt om in alle rust uit te blazen met een goed boek, is Paard Van Troje hiervoor de ultieme plek.
 Paard van Troje Gent
3
Foto © Filip De Smet
Paard van Troje
3
Foto © Filip De Smet
04.01.2016
Geschreven door Camille LaurierBelmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest

Nieuw boek Tiany Kiriloff: gesigneerd


Shop now
Wedstrijden
AgendaWin de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen

Guest editor

Eline Starink

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo