4

Otomat

G
Food

  • Van Schoonbekeplein 11
  • 2000 Antwerpen

Otomat Heavenly Pizza staat voor 'not ordinary pizza's'. De pizza's worden op steen gebakken en gevuld met klassieke en minder klassieke toppings.

Otomat Antwerpen
4
Foto © Otomat

Waarom?

  • Hier vind je geen typische Italiaanse pizza's, maar wel creaties die dankzij inspirerende wereldreizen tot stand kwamen. Elke pizza krijgt ook een suggestiebier mee. Verder heb je de keuze uit verschillende bieren van de tap. Verse, heerlijke pizza en Belgische bieren, meer heb je niet nodig om ten volle te genieten. Toch?
  • Het pizzadeeg wordt trouwens met Duvel-gist gemaakt! Het krijgt ook 3 dagen tijd om te rusten en rijzen, zo wordt het deeg de beste versie van zichzelf.  Voor het maken van de deeg werkte Otomat trouwens samen met wereldkampioen pizzabakken Thierry Griffagnino. 
  • Restaurant Otomat heeft ook een terras waar je kan genieten van het uitzicht op het water en het MAS. Met volle teugen genieten van het eten, drinken en een prachtig uitzicht, het kan perfect bij Otomat!
Otomat Antwerpen
4
Foto © Otomat
Otomat Antwerpen
4
Foto © Otomat
21.09.2015
Geschreven door Lauren De Maere



Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest
Last items

Belmodo Beach Bag with tassels


Shop now
Wedstrijden
Agenda



Win een duoticket voor WECANDANCE via Zalando

Deelnemen

04.03.2017 - 03.09.2017

Het Modemuseum Hasselt: Across Japan

17.05.2017 - 31.07.2017

Behold the Belgian Bunch

12.08.2017 - 13.08.2017

We Can Dance 2017

Ontdek meer

Guest editor

Tine en Fien Prophete

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win een duoticket voor WECANDANCE via Zalando

Deelnemen
Agenda

04.03.2017 - 03.09.2017

Het Modemuseum Hasselt: Across Japan

17.05.2017 - 31.07.2017

Behold the Belgian Bunch

12.08.2017 - 13.08.2017

We Can Dance 2017

Ontdek meer
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo